Još jedan genijalan hrvatski brend keramike

Još jedan genijalan hrvatski
brend keramike

Takt 1

Što se skriva iza naziva Peruna?

 

Da domaća, a i regionalna scena obiluje kreativcima, to uopće nije više neko iznenađenje, no da ih se toliko izražava baš u keramici, e to nas još uvijek malo iznenađuje. Tako smo bili iznenađeni genijalnim i jako dopadljivim predmetima koje stvara brend Peruna. Iza brenda Peruna stoji mlada keramičarka Morana Depoli koja svojim vještim rukama stvara stvarno prekrasne i neobične uporabne predmete, bezvremenskog dizajna.

Pomalo zaigrana kolekcija posuđa naziva Takt podsjetit će vas istovremeno na Lego kocke, Mondrianova umjetnička djela, no i na točkasti uzorak toliko čest u interijeru osamdesetih i ranih devedesetih godina. Ona je sve to spojila u zaigranu, a opet ozbiljnu kolekciju iz koje ćete htjeti piti svoju svakodnevnu kavu, no i servirati nešto posebnija jela gostima na svečanijem druženju.

Takt 4

Takt 2

Donosimo nekoliko fotografija Takt kolekcije, a sobodno zavirite i u druge projekte koje je radila, posjetite peruna.hr, a sve novosti o brendu i kolekcijama možete pratiti putem Facebook stranice i Instagram profila.

Takt 3

Takt 5

Takt 6

Takt 7

Takt 8

Foto: Peruna

Učitati još
Zatvori