Jeste li već posjetili zagrebački restoran Waves?

Jeste li već posjetili
zagrebački restoran Waves?

waves-4

Od kada je Zagreb doživio turistički bum, Mesničkom ulicom prolaze valovi turista na putu prema Gornjem gradu i Gričkom tunelu. Njima i mlađoj publici okrenuta je ponuda Waves Denim Bar & Restaurant-a na adresi Mesnička 6.

waves-3

U bogato dekoriranom interijeru pronaći ćete lustere ručno izrađene od čaša, vaze koje izgledaju kao iz priča u „1001“ noći, stolove prekrivene sedefom, strop u koji su ugrađene bočice parfema, zidove prekrivene ručno izrađenom tapiserijom te ispisana imena svjetskih gradova-luka… Kombinacija industrijskog i modernog spojila se u malenom interijeru kapaciteta 30-tak restoranskih mjesta i neposrednog ugođaja.

waves-2

Na meniju je nova inovativna kuhinja koju pripremaju dva mlada chefa koristeći sezonski svježe namirnice, spremljene tako da uživate u svakom zalogaju. U Wavesu nude jednostavne zalogaje kao što su home made burgeri i sendviči, ali i ambiciozne izlete u razne svjetske kuhinje, poput tajlandske, indijske, indonezijske s kompletnim menijima od tri i više sljedova. Za ljubitelje klasičnog mesnog zalogaja, ostaje izbor između morskih delicija i kontinentalnih steakova uz razne umake.

waves-5

Rijetkost u zagrebačkoj gastro ponudi predstavljaja ponuda jednostavnih jela za doručak. Turisti, navikli na obrok nakon buđenja, posebno cijene taj ‘iskorak’, dok zagrepčani dolaze na gablec sa ‘žlicom’. Kroz tjedan Waves ima razne after work programe i menije, kao i live music u večernjim satima.

U ponudi su i hrvatska vina manjih hrvatskih vinara, probran izbor žestokih domaćih pića i craft piva, što će svakako zadovoljiti sva očekivanja gostiju.

waves-6

Foto: Sanjin Kaštelan

Učitati još
Zatvori