Jeste li već naručili koju biljku iz webshopa Džungla?

Jeste li već naručili koju biljku
iz webshopa Džungla?

Iako kada su u pitanju biljke, volimo obilaziti specijalizirane dućane jer nam to dođe kao svojevrsna terapija, ponekad je jednostavnije svoje nove ljubimce naručiti iz udobnosti kauča. Džungla je relativno novi specijalizirani webshop s tropskim, ali i onim manje tropskim biljkama koji nam se uvijek nađe na listi.

Džungla

Za webshop koji prodaje biljke iznimno je važno da su temeljiti, jasni u opisima, pažljivi u pakiranjima i edukativni u pitanjima. Džungla sve to definitivno objedinjuje i zato smo ju zavoljeli u vrlo kratkom roku. Na njihovim stranicama možete pronaći razne “biljne” savjete, kao i brojne vrste koje će vam neokrznute stići na kućnu adresu. Za sebe kažu da je njihovo poslanstvo omogućiti svima nama unikatnu urbanu džunglu sastavljenu iz najdražih nam biljaka, koje će ukrasiti i osvježiti svaki kutak našeg doma ili nekog drugog prostora, u kojem provodimo vrijeme.

Džungla je nastala zbog činjenice da je kod nas teško pronaći posebne i malo drugačije biljke. Isto tako, jer smo svjesni da naručivanje biljaka iz inozemstva nije baš najsigurniji način i često dostava traje predugo za živu biljku. Baš iz tih razloga je naša svrha ponuditi ti čim bolji izbor biljaka i osigurati brzu i sigurnu dostavu biljaka. Veselimo se čuti tvoje prijedloge i želje, kako bi našu ponudu širili u smjeru u kojem želite. – kažu iz Džungle.

Njihovu ponudu potražite na njihovom Webshopu.

Učitati još
Zatvori