Svijeće koje mirišu na jesen – Našli smo najfinije i među njima jednu koja miriše na kolačiće
Svijeće koje mirišu na jesen – Našli smo najfinije i među njima jednu koja miriše na kolačiće

Svijeće koje mirišu na jesen – Našli smo najfinije i među njima jednu koja miriše na kolačiće

Ako nešto volimo kada krene jesen to je ušuškavanje ispod dekice, sa šalicom omiljenog vrućeg napitka i serijom koju obožavamo. Ako je neko godišnje doba idealno da provođenje vremena kod kuće, to je jesen. Ipak, u cijeloj toj jednadžbi nešto nedostaje – jesenske mirisne svijeće.

To su one svijeće koje toliko slasno mirišu da bismo ih najrađe držali upaljenima cijeli dan. (No nemojte to baš raditi, ako niste doma cijeli dan). Te svijeće u prostoru stvaraju cozy vibru koju smo navikli gledati u filmovima. One su obično tipičnih jesenskih mirisa ili recimo mirišu po slasnim, svježe pečenim keksićima.

jesenske mirisne svijeće

Jesenske mirisne svijeće

Ti mirisi stvoreni su da umire i da u nama pobude osjećaj ugode i sigurnosti. Sve ono što nam treba u tmurnim danima. Zamislite, vani pljušti kiša, sve je sivo, a vi ste u svom toplom domu, osvijetljenom samo svijećama i obavijeni slasnim mirisima koji dopiru iz njih. U nastavku vam donosimo dva potpuno nova mirisa Durance svijeća, zbog kojih ćete imati osjećaj da vam se jesen uselila u dom.

Tu je svijeća ‘Soft Cashmere’, koja miriše baš kako joj ime kaže. A miris kašmira omekšala je slasna vanilija, a tu je i mošus. Nota je to koja miriše gotovo kao naša koža i uvijek u nama budi neke drage uspomene i sjećanja na ljude koji su nam dragi.

Ako ste, pak, više fan šumskih i voćnih mirisa tu je Durance svijeća ‘Black grape’. Kako kaže opis, ona miriše na vinograd prepun slasnih bobica, tik prije berbe. Ova svijeća mješavina je šumskih nota i nota zrelog jesenskog voća.

Naposljetku, svijeća koja nije nova, ali je apsolutno utjelovljenje jeseni – svijeća koja miriše po kolačićima od lješnjaka. Zamislite da vam dom uvijek miriše na svježe pečene kolačiće i prepržene lješnjake. To je ona omiljena slastičarka aroma za koji bismo odmah potpisali da postane signature miris našeg doma.

Sve ove svijeće ručno su rađene od 100% prirodnog voska. Mogu gorjeti i do 40 sati.

Učitati još
Zatvori