Preslatki psić poznate manekenke hrvatskih korijena

Preslatki psić poznate manekenke
hrvatskih korijena

Ako vjerno koristite Instagram svakoga dana, onda ste ju sigurno zapazili na svom feedu. Jelena Cikoja već dugi niz godina sa svojim partnerom živi u raskošnom New Yorku. Preslatka manekenka hrvatskih korijena živi svoj američki san. Ostvarila je svoje želje kroz modnu industriju, pokrenula i vlastiti brend maskica za mobitele, a na svom Instagram profilu ne krije ljubav prema kuhanju i zdravoj hrani kao i wellness rutini.

Divan apartman u prestižnoj četvrti dijeli i sa svojim omiljenim ljubimcem. Psić Cali, pasmine cockapoo čak ima i svoj profil @cali__nyc. Zavirite u avanture i život dražesnog psića sa stalnom adresom u New Yorku.

Cockapoo pasmina

Na kojeg psa ste prvo pomislili ugledavši sliku Calija? Cockapoo je križanac čistokrvnih pasa koker španijela i pudle, a pasmina se često naziva i spoodle. Kombinacija je rezultirala miješanjem najboljih osobina, pa je ovaj pas poznat po svojoj inteligenciji i šarmantnom, upečatljivom krznu. Cockapoo je idealan ljubimac za držanje u stanu, ali i život s obitelji jer je vrlo društven, umiljat i izrazito strpljiv s malom djecom.

Jelena i Cali

U potrazi za lifestyle inspiracijom Instagram je prva postaja na koju uvijek zavirimo. Tako smo pronašli psića neobičnog izgleda, pasmine cockapoo. Iako ih ne viđamo često na našim ulicama u malenog Calija zaljubili smo se na prvi pogled. Jedan od onih mezimaca koji uživa život punim plućima zasigurno je četveronožni prijatelj manekenke Jelene. U šetnji New Yorkom prati ju u stopu, a često su viđen gost i u trendi kafićima i dobrim restoranima. Na svojim storyjima manekenka hrvatskih korijena svakodnevno nas uvodi u svoju dnevnu rutinu, a cockapoo Cali je najslađi highlight motiv svakog rituala.

 

Foto: Instagram (@jelena.marija)

 

Učitati još
Zatvori