Preslatki psić poznate manekenke hrvatskih korijena

Ako vjerno koristite Instagram svakoga dana, onda ste ju sigurno zapazili na svom feedu. Jelena Cikoja već dugi niz godina sa svojim partnerom živi u raskošnom New Yorku. Preslatka manekenka hrvatskih korijena živi svoj američki san. Ostvarila je svoje želje kroz modnu industriju, pokrenula i vlastiti brend maskica za mobitele, a na svom Instagram profilu ne krije ljubav prema kuhanju i zdravoj hrani kao i wellness rutini.

Divan apartman u prestižnoj četvrti dijeli i sa svojim omiljenim ljubimcem. Psić Cali, pasmine cockapoo čak ima i svoj profil @cali__nyc. Zavirite u avanture i život dražesnog psića sa stalnom adresom u New Yorku.

Cockapoo pasmina

Na kojeg psa ste prvo pomislili ugledavši sliku Calija? Cockapoo je križanac čistokrvnih pasa koker španijela i pudle, a pasmina se često naziva i spoodle. Kombinacija je rezultirala miješanjem najboljih osobina, pa je ovaj pas poznat po svojoj inteligenciji i šarmantnom, upečatljivom krznu. Cockapoo je idealan ljubimac za držanje u stanu, ali i život s obitelji jer je vrlo društven, umiljat i izrazito strpljiv s malom djecom.

Jelena i Cali

U potrazi za lifestyle inspiracijom Instagram je prva postaja na koju uvijek zavirimo. Tako smo pronašli psića neobičnog izgleda, pasmine cockapoo. Iako ih ne viđamo često na našim ulicama u malenog Calija zaljubili smo se na prvi pogled. Jedan od onih mezimaca koji uživa život punim plućima zasigurno je četveronožni prijatelj manekenke Jelene. U šetnji New Yorkom prati ju u stopu, a često su viđen gost i u trendi kafićima i dobrim restoranima. Na svojim storyjima manekenka hrvatskih korijena svakodnevno nas uvodi u svoju dnevnu rutinu, a cockapoo Cali je najslađi highlight motiv svakog rituala.

 

Foto: Instagram (@jelena.marija)

 

0