Jeste li već isprobali jelovnike Jeffreya Velle u Oranž Streetsu?

Jeste li već isprobali jelovnike
Jeffreya Velle u Oranž Streetsu?

Oranž Streets

Svi oni u potrazi za vrhunskom kuhinjom izvan strogog ambijenta restorana odgovor mogu pronaći u bistrou i cafe baru Oranž Streets. Kroz njega smo vas i sami proveli prije koji mjesec, isprobavši najbolje od dnevnog menija.

Oranž Streets

Popularno odredište brojnih Zagrepčana u samom centru grada već nekoliko mjeseci nudi sezonske jelovnike i kombinacije koje će zagolicati nepca svih poklonika ukusnih zalogaja. Glavni krivac za izvanredna gastronomska iskustva poznat je ne samo domaćoj, nego i svjetskoj javnosti. Jeffrey Vella chef je čija mašta i kreativnost ne poznaju granice. Inspiracije mu, kako je sam rekao, ne nedostaje jer osim stručnog tima i ljubavi prema poslu uvijek na raspolaganju ima i svježe namirnice.

oranz-streets-2

Isprobajte nove Oranž Streets jelovnike

Prvi pogled na nove jelovnike Oranž Streetsa donosi novo ruho „svakidašnjih“ sastojaka kao što su jaja, pršut i sezonsko povrće. No, upravo je u tome tajna Jeffreya Velle. On iz namirnica koje pronalazimo u brojnim kuhinjama iz dana u dan stvara inovativna jela prepuna boja, mirisa i sofisticiranih okusa. Vještom pripremom i dodatkom nekog umaka ili mirodije, chef Vella jelima kao što su burger ili pileća krilca donosi novi šarm i izazovnost. Naravno, za dašak uzbuđenja u kuhinji pobrinut će se i sastojci kao što su kobasica chorizo ili creme fraiche. Uz taj okus u trenutku možete zaboraviti da se nalazite samo nekoliko metara od vreve tramvaja.

oranz-streets-4

A ako se slučajno zateknete na uglu Ilice i Margaretske ulice i iza pulta bistroa ugledate nasmiješeno lice ovog uistinu nesvakidašnjeg kulinarskog stručnjaka, ne oklijevajte ni trenutka, vrhunska kuhinja je nadohvat ruke!

Na Facebook stranici i Instagram profilu možete pronaći izdvojene zanimljivosti i sve što vas dodatno zanima.

oranz-streets-6

Učitati još
Zatvori