Jedem doma novi je servis za sve koji ne stignu kuhati

Već nekoliko tjedana Dolcem kruže simpatične gospođe s torbama za kupnju s neobičnim natpisom – Jedem doma. Zvučno ime naziv je novog servisa za pomoć u kućanstvu, specijaliziranog za nabavu namirnica i pripremu obroka u domu klijenata. Bezbroj je situacija u kojima se ljudi ne stignu baviti nabavom namirnica i pripremanjem obroka: preopterećenje poslom, brojne aktivnosti nakon škole i posla, samački život, prinova u obitelji, član obitelji zadužen za nabavu i kuhanje otputuje ili se razboli, stres uoči dolaska većeg broja gostiju.

jedemdoma5

Odsad u takvim napetim situacijama postoji spasonosno profesionalno rješenje – pouzdana kućna pomoćnica servisa Jedem doma, koja na vaša vrata dolazi s vrećicama punim najkvalitetnijeg voća, povrća, mesa i ribe, i u vašem domu priprema jela prema vašim željama i potrebama. Korištenjem usluge Jedem doma radni dani dobivaju posve drugačiji tijek. Okupljanje u domu u predvečernjim satima više nije u znaku gladi i nervoze nego zadovoljstva jer vas na štednjaku ili u pećnici čeka svježe pripremljen obrok. U hladnjaku ćete naći drugo jelo namijenjeno konzumaciji sutradan, a neka jela bit će skladištena u zamrzivač za daljnju uporabu.

jedemdoma3

Sve to u lijepo dizajniranim staklenkama i s otisnutim uputama na koji način navedena jela doraditi ili dopuniti prilogom. I posljednje, ali ne najmanje važno – vaša će vas kuhinja nakon sve te akcije čekati blistavo čista.

jedemdoma7

Osim kuhanja tijekom radnog tjedna, nudi se usluga i za klijente koji ni dragocjeno vrijeme vikendom ne žele trošiti na nabavu namirnica i kuhanje, kao i za one koji očekuju važne goste. U ponudi su i paketi Sretan rođendan – izbor slatkih i slanih zalogaja te domaćih torti, uz koje će mnogi proslave rođendana djece i odraslih rado vratiti u toplinu vlastitog doma.

jedemdoma6

Servis je osnovala Zagrepčanka Željka Maras, kojoj je nakon karijere u novinarstvu i marketingu ovo prvi samostalni poduzetnički projekt: “Dosad su se usluge pomoći u kućanstvu na našem tržištu uglavnom odvijale u zoni sive ekonomije, uz prešutno odobravanje i jedno zažmireno oko svih uključenih sudionika. To ne mora i ne treba biti tako. Djelatnice servisa Jedem doma u radnom su odnosu sa svim pravima i obvezama koje iz njega proizlaze. Klijent za obavljeni posao dobiva račun i jamstvo kvalitete obavljenog posla, iza kojeg stoji registrirani poslovni subjekt.”

jedemdoma1

Željka Maras i domaćice

Djelatnice servisa Jedem doma nisu profesionalne kuharice, to su odlične domaćice, vrsne kuharice-amaterke, čije se gozbe u njihovom krugu rodbine i prijatelja naširoko prepričavaju. One znaju prepoznati kvalitetnu namirnicu, spretne su i uredne u kuhinji, sjajno kuhaju, imaju ugodnu osobnost i pozitivan stav prema životu, pouzdane su i povjerljive osobe, a ulaže se i u njihovu kulinarsku edukaciju.

jedemdoma2

Usluga nudi i poklon-bonove, koji danas kad u obilju svega ljudima ponestaje inspiracije što darovati za predstojeće blagdane, predstavljaju originalnu ideju za dar ženama i muškarcima svih zanimanja i dobi. Sve informacije o ovom novom servisu možete pronaći na Jedemdoma.hr.

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

 

0