Zavirite u krasan dom i ne tako tipičan život ovog preslatkog jazavčara

@francis_lasaucisse

Život pasa danas jako se razlikuje od onoga kakav je bio u prošlosti. Da je tome zaista tako dokazuju profili na Instagramu na kojima imamo prilike vidjeti glamurozan život razmaženih mezimaca. Jedan od njih je i jazavčar jako otmjenog imena: Francis La Saucisse. Naime, ovaj minijaturni crvenodlaki jazavčar živi u Londonu, s francuskim vlasnikom i engleskom vlasnicom koja je ujedno i dizajnerica interijera. Zavirite u krasan dom i svakodnevni život ovog preslatkog psića popularne pasmine.

Jazavčar kao kućni ljubimac

@catesthill

Ako ne uživo, onda ste na društvenim mrežama sigurno imali prilike vidjeti ove psiće koji ‘rastapaju’ srca već na prvi pogled. Duguljasto tijelo, kratke nožice koje uglavnom gledaju na van i velike umiljate oči malo koga će ostaviti ravnodušnim. Jazavčar je inače lovački pas, porijeklom iz Njemačke, a danas je jedna od najpopularnijih pasmina na svijetu.

@francis_lasaucisse

Poznati su po svojoj odanosti i iznimnoj hrabrosti, bez obzira na veličinu. Dolaze u nekoliko varijacija boje iako su crvenodlaki najčešći. Što se dlake tiče jazavčari imaju kratku, oštru ili dugu dlaku. Živahni su i energični te nerijetko tvrdoglavi, a jako vole kopati i istraživati. Teže podnose samoću, pa ako često izbivate iz doma, mogla bi vas dočekati poprilično uvrijeđena njuškica.

Svakodnevni život u krasnom interijeru

@catesthill

Minijaturni jazavčar pravi je sretnik. Često provodi vrijeme na dizajnerskim sofama, foteljama i mekim dekama. Najdraži dio dana mu je maženje u krilu voljene vlasnice i sve to u interijeru kao iz časopisa. Iako smo prvo primijetili njega, nemoguće je bilo zanemariti ovaj ukusno uređeni dom. Simpatični dlakavac ujedno je i ‘jedinac’ pa je sva pažnja usmjerena na njega, a u njoj beskrajno uživa. Voli ‘snoozati’ na raznim mjestima, a kako izgleda njegov dan u skandinavskom minimalističkom domu doznajte u nastavku.

@catesthill

@catesthill

@francis_lasaucisse

@catesthill

 

Foto: Instagram

0