Jako cool lifestyle profil s macama u glavnoj ulozi

@alina_bekh

Estetika nekih profila s Instagrama zaista je divna, a još kada se kroz koji kadar protegnu i preslatki kućni ljubimci jednostavno im je teško odoljeti. Prije ere influencera i blogera, platforma je bila namijenjena svima onima koji vole fotografiju i žele svoje vještine podići na novu razinu.

Tako se ubrzo pojavio trend lifestyle profila. Ovog puta inspiraciju smo pronašli kod ukrajinske blogerice koja se krije iza imena @alina_bekh. Mačke s Instagrama izvrsno su se uklopile u cijeli feed.

Mačke s Instagrama

@alina_bekh

Alina je ponosna vlasnica dvije krznene mezimice poznate i vrlo popularne pasmine mačaka. Britanska kratkodlaka maca nježna je i blaga, a odlično se slaže i s drugim životinjama. Stoga ne čudi da ju mnogi favoriziraju kao idealnog sustanara za život u stanu. Mačke s Instagrama prave su kulerice, a kako izgleda njihova svakodnevica doznajte u nastavku.

Lifestyle inspiracija

@alina_bekh

Simpatična Ukrajinka voli vrijeme provoditi kod kuće, ali i u potrazi za novim mjestima u rodnom gradu Kijevu. Naravno da svaki lijepi kadar ovjekovječi fotkom za Instagram. Uličnim pustolovinama korača sa svojim četveronožnim prijateljicama dok atmosferu u domu pak ne može zamisliti bez njihove prisutnosti. Dvije preslatke ljubimice budno nadgledaju svaki njen korak. Pečenje kolača, čitanje knjige i gledanje filmova nezamislivi su bez umiljatih maca…

@alina_bekh
@alina_bekh
@alina_bekh

Foto: Instagram (@alina_bekh)

0