Upoznajte St. Petersburg iz perspektive preslatkog Jack Russell terijera

Upoznajte St. Petersburg iz perspektive
preslatkog Jack Russell terijera

Preko društvenih mreža danas u nekoliko klikova po ekranu možete ‘otputovati’ do najudaljenijih dijelova svijeta. Istraživanje novih gradova, mjesta i ponude zaista nikada nije bilo lakše. Tako smo zahvaljujući preslatkom Jack Russell terijeru upoznali divni grad- St. Petersburg iz jedne sasvim nove perspektive.

Na njegovom Instagram profilu @jrt_spb zavirite u svakodnevicu psića jedne od najpopularnijih pasmina na svijetu i njegove vlasnice Svete u avanturama ulicama lijepog St. Petersburga.

Kako je biti vlasnik Jack Russell terijera?

Sigurno ste barem jednom u šetnji parkom sreli malog psića ‘gromoglasnog’ laveža i kako kažu, lavljeg srca. Jack Russell terijer je pas koji se primarno koristio kao pasmina za lov, a danas je jedan od najomiljenijih kućnih ljubimaca. Manji rast neka vas ne zavara jer ovaj psić je izrazito aktivan i živahan. No, to nije sve jer preslatki Jack Russell jako voli stvarati nepodopštine, ali ne iz ‘zlobe’ već radi viška energije. Često su viđeni natjecatelj na agility treninzima jer ih uz inteligenciju i energičnost krasi i izrazita brzina te gipkost. Život s njima nikada neće biti dosadan.

Upoznajte St. Petersburga iz nove perspektive

Sveta Suboch ponosna je vlasnica jednog jako simpatičnog predstavnika pasmine Jack Russell. Dvojac na svojim profilima svakodnevno otkriva neko novo mjesto iz St. Petersburga. Česti su posjetitelji kafića i slastičarnica, a kada ne istražuju grad vrijeme provode u raskošnom doma s krasnim pogledom. No, čak i kod kuće nema odmora jer im često navrate ostali ‘terijer prijatelji’ i začine atmosferu kroz zabavu i igru.

 

Foto: Instagram (@jrt_spb)

 

 

Učitati još
Zatvori