Izradite kartu vašeg najdražeg mjesta na svijetu

Izradite kartu vašeg najdražeg
mjesta na svijetu

mapiful-9

Pratite li Instagram profile skandinavskih blogerica i načine na koje su uredile svoje domove, onda ste sigurno zamijetili koliko vole od poda do stropa kreirati prave male galerije najrazličitijih plakata, fotografija ili slika, a neki se motivi baš često ponavljaju u većini interijera. Jedan od njih je i uokvirena Mapiful karta – minimalistički, crno-bijeli detalj s kojim možete obilježiti najdraže mjesto na svijetu.

mapiful-8

Nastali su s idejom da u slobodnoj prodaji ne postoji dovoljno svjetskih destinacija dostupnih u obliku kartografskih prikaza, uglavnom se radi samo o najpopularnijim svjetskim metropolama, a što je s onima koji su se zaljubili u nekom malom gradiću i žele to sjećanje čuvati u obliku suvenira? Na Mapiful stranici možete kreirati sami svoj poster, samo upišete destinaciju i popratne informacije koje želite zabilježiti poput koordinata ili specijalne poruke, a karta točne lokacije će doći na vašu adresu spremna za uokvirivanje.

mapiful-7

Najbolje od svega je minimalistički izgled koji će se uklopiti u svaki interijer, dok okvir možete odabrati po svojoj želji ili ga čak preskočiti. Super ideja za poklon, zar ne? Mapiful besplatno dostavlja i u Hrvatsku – na njihovoj stranici doznajte kako kreirati svoju kartu.

mapiful-1

mapiful-6

mapiful-2

mapiful-3

mapiful-5

mapiful-11

mapiful-12

Foto: Instagram @mapiful

Učitati još
Zatvori