Iva Balaban za Diva Style

Od 19. lipnja na kioscima možete pronaći novo izdanje časopisa Diva Style čiju  naslovnicu krasi osnivačica lifestyle portala Journal.hr, Iva Balaban. Diva Style donosi, kao i uvijek, mnogo modnih tema – od pregršt novih trendova, preporuka, hit komada i praktičnih savjeta za njihovo nošenje do intervjua.

iva balaban za diva style (6)

Diva Style donosi i mnogo tema iz područja ljepote, od koraljnih i brončanih trendova u make-upu do novih i uzbudljivih nijansi, a tu su i modni te beauty editorijali modnih fotografa Marka Grubišića, Mladena Šarića, Franje Matkovića i mladog Jakova Baričića.

iva balaban za diva style (2)

Cover priču s Ivom Balaban prati editorijal koji potpisuje Mladen Šarić te veliki intervju u kojem osnivačica Journala glavnoj urednici Tonkici Zlački otkriva kako se odlučila pokrenuti vlastiti projekt, ljepote majčinstva, što za nju znači bliskost, kako izgledaju njezini trenuci opuštanja, koja je tajna prave ženstvenosti, koliku ulogu u njezinom životu ima moda te sve one teme do kojih spontano dođe u pravim ženskim razgovorima.

iva balaban za diva style (3)

”S iskustvom u online projektu krenula sam u vlastiti posao i s timom sposobnih ljudi podigla digitalnu lifestyle platformu Journal.hr. Nižemo uspjehe i nakon četiri mjeseca postojanja brojke se mjesečno ne spuštaju s otprilike sto tisuća “unique” čitatelja. Stranica sadržajno raste, imamo suradnike koji se bave ciljanim temama, implementirane blogove… Journal.hr je platforma namijenjena konzumiranju sadržaja, uživanju u njemu, s ciljem da se svatko poistovjeti s modernim lifestyleom koji ne mora biti nedostižan ni idejom, ni platežnom moći.” otkrila je Iva.

”Stil je jedinstven, osoban. Stilski lijepo možeš ljubiti, voljeti, poštivati, ponašati se, smijati se, ophoditi se, čak i plakati, pa i odjenuti se. Takav stil prepozna – jem. Upoznala sam prekrasne ljude kojima je upravo to nedostajalo – stila u stvarnome životu. Modu su uvijek mogli kupiti jer modni trendovi prolaze, a stil ostaje.”

iva balaban za diva style (4)

iva balaban za diva style (5)

Editorial za Diva Style snimljen je u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb, styling potpisuju Viktor Drago i Davor Jelušić, za make-up je zaslužna Simona Antonović, a kosu frizerski salon Teuta. Pronađite svoj primjerak lifestyle časopisa Diva Style i uživajte u ljetu!

0