Isprintajte svog ljubimca na maskici za mobitel, čarapama, ručniku…

Isprintajte svog ljubimca na maskici za
mobitel, čarapama, ručniku…

Ako imate kućnog ljubimca sigurno je među najobožavanijim članovima obitelji. Sudjeluje u svim obiteljskim aktivnostima, obećavali ste sebi godinama da neće spavati na krevetu, no to mu je danas najdraže mjesto za popodnevni spavanac, i koliko god bio nestašan, uspijevate se ljutiti na njega maksimalno 15 minuta.

S tom mišlju kreiran je brend PetCanva koji će lik vašeg psa, mačke, papige, ježa i slično, stiliziranom ilustracijom isprintati na poleđinu maskice za mobitel, ručnika, postera, majice pa čak i čarapa. U ponudi imaju sve što možete zamisliti, a što će ovjekovječiti ljubimca na nekom odjevnom komadu ili dekorativnom dodatku za dom.

PetCanva

Osim što će vas PetCanva uveseliti novim dodatkom s likom vašeg najdražeg četveronožnog prijatelja, njihova misija je mijenjati svijest o načinima na koji su ustrojeni azili za životinje u SAD-u. Kupnjom jednog njihovog proizvoda, brend donira dio prihoda specijaliziranim azilima te tako promiče no-kill skloništa i trudi se stvoriti sigurnija mjesta za napuštene životinje.

Ako vas nisu osvojili fotkama i super proizvodima, onda svakako svojom misijom hoće. PetCanva dostavlja u Hrvatsku – na službenoj stranici odaberite na kojem ćete dodatku za dom printati posvetu svom ljubimcu.

Foto: PetCanva

Učitati još
Zatvori