Iskoristite pauzu za ručak u Time Restaurant & Bar

U centru ste grada, na raspolaganju imate nešto više od pola sata i spremni ste za jedan uistinu poseban ‘lunch break’? U tom slučaju, put bi vas mogao odvesti u popularni Time Restaurant & Bar, koji je prošlog tjedna svoju ponudu proširio uživanjem u ručku između 12 i 15 sati, te jelima poput Beef Teriyakija, Katsu piletine ili Sushi omakase.

Ručak u restoranu Time4

Green Curry

Zagrebački Time, svoj je renome uspješno gradio u posljednje dvije godine, stalno animirajući novu publiku jedinstvenom kombinacijom modernog uređenja samog bara, a kasnije i restorana, ugodne i opuštene atmosfere koja petkom i subotom zna potrajati do ranih jutarnjih sati, te naposljetku kreativne fusion kuhinje koja spaja najbolje od azijskih i tradicionalnih europskih delicija.

Ručak u restoranu Time2

Beef Teriyaki

Novi lunch meniji u ponudi su od ponedjeljka do petka, a samo neke od poslastica koje će razbuditi znatiželjna nepca su losos filet, Green curry od piletine, patlidžana i kokosovog mlijeka pripremljen s domaćom zelenom curry pastom, Katsu piletina i Beef Teriyaki s mesom mariniranim u mješavini soja umaka, šećera i mirina, sve servirano uz miso juhu, bijelu rižu i voće za desert.

Time restoran

Katsu piletina

Za kraj, tu je i Sushi omakase, stil koji predstavlja osobni izbor kuhara i uživo prezentira njegove najbolje vještine. Menu se sastoji od miso juhe, nigiri, uramaki, hosomaki sushija, edamame mahune i voća. Po provjereno dobrom receptu Timea, jela su osmišljena na način da se dijele međusobno, pa će gosti i u vrijeme ručka imati priliku eksperimentirati i uživati u pravoj rapsodiji okusa.

Ručak u restoranu Time3

Sushi omakase

Foto: Time Restaurant & Bar

0