Ipanema donacija udruzi Krijesnica

Ipanema donacija udruzi Krijesnica

ipanema

Maja Šuput je u okviru suradnje s brendom Ipanema uručila donaciju od 30.000 kuna Udruzi Krijesnica, za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima, koju je omogućila tvrtka Carvel, zastupnik brenda Ipanema. Ipanema i Maja Šuput suradnju su počeli početkom ove godine kada je kreirana posebna linija japanki Showgirl Fashion Skin by Maja Šuput s humanitarnim ciljem pa je 5 kuna od svakog prodanog para japanki iz ove linije donirano Udruzi Krijesnica.

ipanema

Svake godine, u Hrvatskoj je više od 180 novih slučajeva oboljenja od malignih bolesti kod djece. To za cijelu obitelj znači potpunu promjenu života, a želja je pomoći kako bi se sva roditeljska snaga mogla usmjeriti na pružanje podrške djetetu u tom teškom periodu. Tvrtka Carvel prepoznala je Krijesnicu kao partnera vrijednog povjerenja i truda.

Aktivnosti koje Krijesnica provodi su brojne: osiguravanje besplatnog smještaja za obitelji koje dolaze u Zagreb radi liječenja, informiranja o aktivnostima i mentorske podrške roditeljima, savjetovanja o ostvarivanju socijalnih i zdravstvenih prava, psihosocijalne podrške, nutricionističkog savjetovališta, rehabilitacijskih programa i druge. Zahvaljujući i ovoj donaciji, moći će nastaviti pomagati i širiti malo svjetlo nade za djecu i obitelji suočene malignim bolestima.

Učitati još
Zatvori