Zimska idila u modernoj planinskoj kući u srcu Gorskog kotara

Zimska idila u modernoj planinskoj
kući u srcu Gorskog kotara

Mnogi Hrvati su zbog aktualne situacije ovog siječnja preskočili europska skijališta i zaputili se u Gorski kotar koji je ove zime veliki turistički hit. Nije teško pretpostaviti zašto – čarobne prizore prirode prekrivene snijegom šteta je propustiti čak i onima koji nisu veliki obožavatelji zime.

Svima onima koji se vesele zimskim radostima i aktivnostima na snijegu, Gorski kotar je sa svojim skijalištima i sanjkalištima pravo otkriće pa je ovih dana nemoguće pronaći slobodan smještaj. A upravo su predivne planinske kuće i kolibe još jedan adut Gorskog kotara.

Ovih smo dana na Instagramu naletjeli na jednu potpuno novu kuću za odmor u kojoj bismo bez problema mogli provesti cijelu zimu.

Planinska kuća za odmor u Mrkoplju

Smještena u Mrkoplju, u srcu Gorskog kotara, moderna planinska kuća nazvana Zerm Holiday House ima sve što vam treba za par dana opuštajućeg odmora. Nas je već na prvi pogled privukla arhitektura same kuće. Naime, bočne strane izrađene su od cortena – vrste čelika koja je otporna na atmosfersku koroziju. A osim što je impresivna izvana, Zerm Holiday House može se pohvaliti i divnim interijerom.

Sadrži ukupno tri spavaće sobe (2 jednokrevetne i 1 dvokrevetnu), tri kupaonice, veliki dnevni boravak, blagovaonicu i saunu. Poseban dio kuće stvoren je za potpuno uživanje, a radi se o kućici zatvorenoj staklenom stijenom s jacuzzijem.

Pogled na skijalište od kojeg vas dijeli kratka vožnja

U moderno uređenom interijeru dominiraju topli tonovi i nijanse smeđe i bež boje s crnim detaljima. Zahvaljujući staklenim stijenama, kuća je prozračna i puna prirodnog svjetla, s pogledom na skijalište Čelimbaša od kojeg vas dijeli kratka vožnja automobilom.

Osim finske saune, u kojoj se možete opustiti nakon dana provedenog na skijalištu i svježem gorskom zraku, u spomenutoj SPA kućici čekaju vas male privatne toplice – jacuzzi za 5 osoba.

Ukoliko vas zanima smještaj u ovoj divnoj kući za odmor, sve informacije pronađite na službenom Instagram profilu.

Učitati još
Zatvori