Neka vas ovaj zeleni stan inspirira na promjene u interijeru
Neka vas ovaj zeleni stan inspirira na promjene u interijeru

Neka vas ovaj zeleni stan inspirira
na promjene u interijeru

Kako urediti interijer, a da on bude odraz autentičnosti, da je pomalo otkačen, a pritom minimalistički? Ovaj zeleni stan na Instagramu možda vas inspirira.

Zeleni stan na Instagramu

Ovaj stan je pravo osvježenje u moru interijera na koje svakodnevno nailazimo na Instagramu. Visoki stropovi, čiste ravne linije i minimalizam gdje god se okrenemo i onda paf – zeleno. Zeleni detalji ono su što ovom stanu daje šarm i autentičnost. Ovaj stan u Karlsruheu pravi je primjer starograđanskog stana s visokim stropovima i restauriranom stolarijom, ali s modernim twistom. Zanimljivi detalji poput lampi, cvijeća, stolaca koje kradu cijeli spotlight, zajedno tvore zanimljivu priču koja jedva čeka biti ispričana.

Inspirirajte se ovim stanom

Nekad su male stvari jednostavno dovoljne. Možda da pomaknete kauč u drugi dio stana, zamijenite mjesta svjetiljkama ili premjestite slike na zidu. Nove lokacije već postojećih detalja dat će vam novu perspektivu. Nekada samo jedan detalj u boji potpuno drugačijoj od svega što je okružuje čini puno za veliku promjenu u interijeru.

Restaurirani namještaj

Restaurirani namještaj ovdje igra veliku ulogu i savršeno pristaje u minimalističke zidove. Dizajnerski stolci tako ih idealno nadopunjuju, a komode koje izgledaju kao da su ispale iz savršenog interijera kasnih sedamdesetih plijene pažnju na prvi pogled.

Cvijeće i biljke

Svježe cvijeće odličan je recept za unos svježine u svaki životni prostor. Jednostavne i minimalističke vaze oživjet će predivnim buketom ruža ili tulipana. Ako ste pobornik trajnica, donesite kući još jednu. Ovaj stan obiluje biljkama što je dodatni touch zelenoj energiji ovoga stana, a na Journalu možete pronaći dosta opsežne vodiče kako se brinuti o kojoj biljci.

Učitati još
Zatvori