Kako izgleda najimpresiviji aerodrom na svijetu?

Kako izgleda najimpresiviji
aerodrom na svijetu?

Još samo tri mjeseca i ovaj impresivni aerodrom proslavit će točno jednu godinu otkako je službeno otvorena njegova prva faza. Naime, izgradnja je počela još 2015. godine, a cijeli aerodrom tek je odnedavno pušten u funkciju. Istanbul Airport najveći je na svijetu, a tijekom prvog desetljeća očekuje se da će prihvatiti gotovo 200 milijuna putnika. Turska je zemlja brojnih ljepota, a Istanbul Airport Turci su nestrpljenjem dočekali i proglasili ga nacionalnim blagom. Mreža aviona koja slijeće i polijeće iz Istanbula svakoga dana zaista je nezamisliva, stoga je izgradnja novog aerodroma bila logičan korak.

Istanbul Airport

Ako često putujete onda znate što možete očekivati, pogotovo ako ste u tranzitu. Često nosimo punu torbu ručne prtljage kako bi se osigurali od neugodnih iznenađenja na proputovanju, no ovaj arhitektonski dragulj ima baš sve što možete zamisliti. Za više informacija o novitetima i zbivanjima unutar aerodroma zapratite službeni Instagram profil.

Udaljen je tridesetak kilometara od centra grada, a cijela infrastruktura sagrađena je kako bi maksimalno učinkovito i brzo putnike busevima i brzim vlakovima prevozila do željenih gradova. Mobilna aplikacija iGA Mobile cijelu priču čini još ležernijom. Umrežite se i raspolažete svim informacijama na dlanu. Najimpresivniji aerodrom na svijetu također se istaknuo i kao ultimativna shopping destinacija. Svima onima koji u tranzitu provode nekoliko sati i požele se odmoriti ili pak prenoćiti Yotel Istanbul Airport putovanje će učiniti lako podnošljivim i ugodnim. Uz brojne restorane i kafiće te loungeove Istanbul Airport opravdao je titulu svjetskog aerodroma po mjeri svjetskih putnika.

Učitati još
Zatvori