Otkrivamo kako izgleda blagdanska sezona u hotelu Ritz
Otkrivamo kako izgleda blagdanska sezona u hotelu Ritz

Otkrivamo kako izgleda blagdanska
sezona u hotelu Ritz

Provesti praznike u nekoj od europskih prijestolnica zaista je jedinstveno iskustvo, a pojedini gradovi zaista idu over the top kada je novogodišnja dekoracija u pitanju.

Pored uličnih ukrasa za koje je zadužena uprava grada, pojedini objekti imaju svoje osobne preferencije i tradicije koje prakticiraju godinama (ili čak desetljećima) unazad i po kojima su naveliko poznati. Jedan od njih je i Ritz Paris, omiljeni hotel britanske princeze Margaret. 

Festive season @ Ritz Paris

Place Vendôme je jedna od željenih lokacija svakog turista koji nogom kroči u Pariz, a sam ulaz u hotel nalazi se upravo na ovom trgu i samim tim je otvoren za javnost i prolaznike. Upravo odatle kreće praznična euforija koja se dalje nastavlja na sam ulaz hotela i cjelokupan kompleks, kako kroz dekoraciju tako i kroz razne aktivacije i događanja unutar zgrade.

Ispred ulaza nalazi se i mini chalet u čijem krugu možete kupiti toplu čokoladu, kao i suvenire koji nose Ritz logo. Kupovinom na ovom mjestu ostvarujete pravo na Golden Ticket, a to znači mogućnost osvajanja večere i noćenja u jednom od najpoznatijih hotela na svijetu.

Zavirimo unutar hotela

Poznati chef François Perret zadužen je za poslastice koje se služe u poznatom Proust salonu, uz koje ide i obavezna čaša šampanjca koja obilježava 125 godina postojanja samog hotela. Osoblje ima zadatak podignuti blagdansku atmosferu na maksimum, a uspomene koje ćete ponjeti odavde prepričavat će se generacijama.

Za sam kraj, poslije svih poslastica i zdravica tu je i maskota hotela / medvjedić u tamnoplavom odijelu / koji će vas pozdraviti na samom izlazu i poželjeti vam sretan put i ugodne praznike.

Članak preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram / @ritzparis

Učitati još
Zatvori