U srcu francuske prijestolnice nalazi se jedna od najljepših Zara Home trgovina na svijetu
U srcu francuske prijestolnice nalazi se jedna od najljepših Zara Home trgovina na svijetu

U srcu francuske prijestolnice nalazi se jedna od najljepših Zara Home trgovina na svijetu

Iako je Dan zaljubljenih prošao, mjesec ljubavi traje još malo. U skladu s tim, mi danas slavimo onu, u Journal rječniku poznatu kao ljubav prema interijeru i vodimo vas na jednu dobro poznatu lokaciju u kojoj svi naši snovi o uređenju interijera žive u stvarnosti. Ili, da budemo precizniju, u srcu Pariza u jednoj od najljepših Zara Home trgovini na svijetu.

Zara Home u Parizu

Estetični mali raj smješten u Bd de la Madeleine 2, čiju lokaciju trebaju imati na umu svi zaljubljenici u uređenje interijera prilikom sljedeće posjete Parizu. Mi ćemo definitivno imati. A da je Instagram algoritam sudbinski kod modernog doba, slučaj je i naše ljubavne priče smještene u 9th arrondissement. Dobro je poznato da put do našeg srca vodi preko zanimljivih, autentičnih, elegantnih, minimalističkih i drugih različitih tipova interijera. A gdje je vrhunska home decor estetika u pitanju, tu je i Zara Home. Ovog puta zahvaljujući dobro poznatom imenu na lifestyle, home & aesthetics online nebuJinna Ryngen – na prvi pogled zaljubili smo se u interior design trgovinu španjolskog modnog maga.

Iako više liči na dizajnersku instalaciju nekog od najpoznatijih salona namještaja ova, kao i svaka druga Zara Home trgovina, prodajnog je karaktera. Ona vam, pored omiljenih komada namještaja i detalja, može poslužiti i kao inspiracija za samo uređenje interijera u kojem je u fokusu sofisticirana minimalistička elegancija na francuski način. Zato, do prvog sljedećeg posjeta gradu ljubavi: Profitez du Chef d’œuvre!

*Članak je preuzet s portala Journal.rs.

Foto: Instagram (@jinna.ryngen)

Učitati još
Zatvori