Nova Zara Home kolekcija inspirirana je dugim i toplim ljetom
Nova Zara Home kolekcija inspirirana je dugim i toplim ljetom

Nova Zara Home kolekcija inspirirana
je dugim i toplim ljetom

Službeno smo ušli u kolovoz, jedan od najtoplijih mjeseci u godini. Osim što je najtopliji, ujedno i označava kraj ljeta. Stoga je kolovoz jedan od onih mjeseci u kojem se trudimo maksimalno uživati jer nam on donosi zadnje znakove ljeta. Druženje s obitelji i prijateljima, uživanje u finoj hrani, šetnje obalom, zalasci sunca – sve su to stvari koje čine ljeto zaista posebnim. Stoga ne čudi činjenica da želimo uživati u svakom trenu.

Zara Home kolekcija koja podsjeća na dugo i toplo ljeto

Nije tajna da zaista obožavamo Zara Home kolekcije, a jedna od najnovijih kolekcija koja nas je oduševila u potpunosti je posvećena ljetu. Postcards From Summer naziv je nove Zara Home kolekcije koja nedvojbeno podsjeća na duge ljetne dane. Ono što nam je zapravo najdraže kod svih Zara Home kolekcija su divne slike kroz koje zaista osjećamo esenciju svake kolekcije.

Postcards From Summer zasigurno je jedna od onih kolekcija iz koje želimo baš sve. Ono što je odlično kod ove kolekcije jest činjenica da komadi iz nje nas cijele godine mogu podsjećati na ljeto.

U kolekciji možete pronaći divne pamučne i lanene komade poput posteljina, prekrivača i stolnjaka. Uz to, kolekcija je prožeta divnim posuđem poput tanjura, šalica, čaša i vaza koje će krasiti svaki vaš ljetni stol, a ujedno će i oduševiti vaše goste.

Osim toga, u kolekciji možemo pronaći i dekorativne predmete poput jastuka i keramičkih posuda koji će krasiti svaki vaš životni prostor. Nedvojbeno je da je ova minimalistička kolekcija jedna od onih čiji komadi mogu trajati godinama i koristiti se svake sezone. Stoga, sve proizvode možete pronaći na službenoj Zara Home web stranici.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori