Zara Home ima možda najljepšu blagdansku priču sezone
Zara Home ima možda najljepšu blagdansku priču sezone

Zara Home ima možda najljepšu
blagdansku priču sezone

Vruća čokolada u šalicama s motivom snjegovića, ukusni keksići na povišenom pladnju, heklane čarape na kaminu, simpatično ukrašen bor pun ornamenta koji podsjećaju na djetinjstvo i neki blagdanski klasik poput filma “Čudo u 34. ulici” na TV-u…

Božićni ugođaj prožet toplinom i emocijama u pravilu je bezvremenski no svaki detalj koji u blagdanskom razdoblju domu daje notu starih vremena – itekako je dragocjen.

Neodoljivi detalji prizivaju uspomene i stvaraju nove

Ove godine Zara Home nas svojom blagdanskom kolekcijom poziva da se okrenemo tradicionalnim bojama i uzorcima te na profinjen i šarmantan način dozovemo duh Božića u svoj životni prostor.

Editorijal pod nazivom “A little magical Christmas” odlično je zagrijavanje za sezonu u kojoj nema pravila kad je uređenje interijera u pitanju.

Zarina blagdanska kolekcija za Božić 2022. godine prožeta je bijelom, ledeno plavom, tamnozelenom i crvenom bojom, a uz simpatične snjegoviće, zvijezda kolekcije su eco-friendly ornamenti i zvijezda za bor od kaširanog papira.

Interaktivni komadi idealni za poklone

Adventski kalendar s kućicama u koje sami možete staviti poklone komad je koji nastavlja darivati iz godine u godinu, baš poput originalnog “uradi sam” albuma za čestitke ili poštanskog sandučića u koji mali, ali i veliki, mogu stavljati pisma sa svojim željama za Djeda Božićnjaka.

Snjegovići u glavnoj su ulozi ove božićne bajke

Veseli snjegovići glavni su likovi Zarine božićne priče, dok su posteljina i ukrasni jastučići prošarani kićankama, kariranim uzorkom i starinskim crtežima, idealnim za opremanje doma u stilu starinske planinske kućice.

U Zarinoj viziji, igru u toplom domu, dok vani pada snijeg, najmlađima će uljepšati didaktičke igračke i plišanci te zgodna sklopiva kućica za igru u kojoj će i omiljene igračke doživjeti svoju božićnu bajku.

Oni koji smatraju da su tipični božićni motivi sladunjavi, na istoj shopping adresi lako će pronaći profinjene detalje za uređenje doma u zlatnoj, tamnocrvenoj i zelenoj boji, s decentnim akcentima koji zrače elegancijom.

Cijelu kolekciju “A little magic Christmas” pogledajte ovdje.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori