U strogom centru Zagreba na proljeće se otvara novi concept store

U strogom centru Zagreba na proljeće se
otvara novi concept store

Znamo koliko je važno da je naš ured funkcionalan i kada ga uređujemo mislimo na mnogo faktora koje treba “ispoštovati” kako bismo u konačnici i mi bili produktivniji i osjećali se ugodno dok radimo. No kako odabrati prave elemente koji nam u tome mogu olakšati? Važno je pronaći dobrog partnera. Limes plus već punih 30 godina čini nabavu uredskog pribora brzom i jednostavnom, kako bi svatko mogao bezbrižno posvetiti se svom poslu jer sve što treba jednim klikom dolazi na njegov radni stol. Ovoga proljeća otvorit će i svoj concept store u samom srcu Zagreba, koji će, ne sumnjamo postati the destinacija za sve one koji teže dobroj organizaciji i kvalitetnoj usluzi.

Novi concept store u centru Zagreba

Dobra organizacija, kvalitetni uredski materijal i besprijekorna usluga, potrebni su nam kako bismo svoje radno mjesto, gdje god da se ono nalazilo, mogli organizirati točno onako kako nama odgovara da bismo bili produktivni. Važno je vjerovati brendovima koji su tu godinama i koji su se pokazali kao prvi izbor svih profesionalaca bilo da se radi o velikim kompanijama ili pak malim poduzećima kojima je funkcionalnost itekako bitna za rast i razvoj. Kreativne industrije izrazito cijene najbolja rješenja za tehničke potrebe svojeg poslovanja, a nepregledne velike trgovine nikako nisu dobar izbor za sve one koji nemaju vremena satima tražiti ono što im najviše odgovara.

Usluga nabave uredskog pribora

Limes plus je godinama nezaobilazna prva točka svima onima koji traže najbolje rješenje za svoje poslovanje. Oni se ne bave prodajom, već uslugom nabave uredskog pribora. Grade odnos sa svakim kupcem, a njihove potrebe stavljaju na prvo mjesto i vide kao vodilju u napredovanju i poboljšanju svojeg dijela posla. Nude uslugu koja je besprijekorna, a uključuje pomoć pri odabiru najboljih proizvoda, pakiranje i dostavu na adresu, u pravilu unutar 24h, na području cijele Hrvatske. Kvaliteta je određena i proizvodima koje nude, a to su najbolji proizvodi renomiranih svjetskih proizvođača kako bi svako mogao pronaći baš ono što mu treba. U ponudi imaju njemačke brendove Durable, Novus, Dahle, Han, Westcott, zatim 3M Scotch i Post-it proizvode, poznate proizvođače papira IQ i Navigator. U  svom asortimanu imaju bogatu ponudu artikala, od svakodnevnog uredskog pribora – kemijskih olovaka, papira, tonera, klamerica i bušilica do onih posebnijih poput pametnih svjetiljki, Duraframe okvira, stalaka za monitore i držača za tablete. Sve što vam je potrebno u vašem poslovanju.

U skladu s trendovima

Limes plus je uvijek u skladu s trendovima, zato ovoga proljeća otvaraju i Limes plus concept store. Nalazit će se u strogom centru grada, predivnom prolazu sestara Baković. Ideja je tamo prikazati moderan i elegantan ured, te kako on može izgledati s ekskluzivnim proizvodima. Concept store bi tako postao idealno mjesto na kojem možete saznati aktualnosti u svijetu uredskog pribora, naručiti moderna rješenja za lakše obavljanje posla i prije svega inspirirati se. Više o Limes plusu potražite ovdje.

Foto: Limes Plus

Učitati još
Zatvori