Yugo estetika: Efektan i moderan način uređenja doma
Yugo estetika: Efektan i moderan način uređenja doma

Yugo estetika: Efektan i moderan
način uređenja doma

Yugo stil je već odavno pridobio mnoge ljubitelje interijera, a hoće li i vas ako otkrijemo koje to momente možete unijeti i u svoj dom? Nismo birali ništa po feng shui logici, ali smo se vodili našom – bitno da je lijepo!

@yugodom

Čini nam se da naši jugoslavenski korijeni ostaju zauvijek urezani u našem DNK, zato svaki put kad vidimo komad baš iz ovog perioda naše srce ispuni totalna nostalgija. A kako i ne bi? Jugoslavija je imala tako dobar vibe. Ako ste u periodu u životu kada želite promijeniti svoj interijer ili ste jednostavno zaljubljenik u Yugo estetiku, evo par ideja koje će vam pomoći pri uređenju prostora na ovaj način.

Namještaj

Počnimo prvo od naše najveće inspiracije na Instagramu. Profil Made in Yugoslavia nudi nevjerojatan izbor komada namještaja, dekoracije i posuđa. Na jednom mjestu možete pronaći kako inspiraciju, tako i rješenje za sve vaše Yugo ideje. Boje, kvaliteta i kreativnost je ono što će vas pri samom ulasku na profil oduševiti. Nakon toga slijedi ulazak u vremenski stroj koji te vodi direktno u vrijeme naših baka.

Kada je riječ o Yugo estetici, jedno je sigurno – komad koji ćete posjedovati vrlo je mala vjerojatnost da se može naći u još nekom domu baš isti takav. Samim tim ovaj stil uređenja doma savršen je za sve one koji vole otkačeni, izazovni i originalni stil.

Posteri

Još jedna stvar koja nam se jako svidjela kada je riječ o Yugo estetici jesu posteri. Uokvireni posteri su sve popularniji i neizostavan su dio dekoracije doma. Pronašli smo odličnog dizajnera koji čini tim Made in Yugoslavia, čija estetika ima baš ono što je nam je potrebno.

Kako bismo uplovili u Yugo style – YugodesignInstagram profil savršen je za odabir postera koji bi se uklopio u vaš prostor.

Evo i nekih po našem izboru:

Posuđe

Šalice, tanjuri, vaze, pa i čipkani stolnjaci – zašto ne? Sjajno mjesto za kupovinu posuđa pronašli smo i kod Porcelanike koja tako divno brine o vintage i Yugo komadima od porculana. Odavno nas je osvojila radom i popularnošću koju je stekla, kao i kvalitetom posuđa. Ako ste ljubitelj komada od porculana posjetite odmah njen profil. Do tada, evo šta smo mi odabrali s njenog profila kao must have kada je riječ o Yugo estetici u domu.

Na samom kraju, ne moramo uvijek sve kupovati online i preko Instagrama. Vintage komade možete pronaći i na buvljacima, kao i na Hreliću. Ipak, za neke dobre a on the budget komade treba uložiti malo više truda. Ono što vam sigurno možemo obećati jest da vas čeka super zabava, ako ste ljubitelj ovakvog vida kupovine. Je li Yugo estetika i vaš novi eksperiment?

Još prijedloga o uređenju doma pogledaj ovdje.

*Članak preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram (@made.in.yugoslavia)

 

Učitati još
Zatvori