Viuviu home domaći je brend koji izrađuje jedinstvene cvjetne lustere

Viuviu home domaći je brend koji izrađuje
jedinstvene cvjetne lustere

Kada nam se čini da smo sve vidjeli i da nas više ništa ne može toliko iznenaditi ludom kreativnošću, mi otkrijemo nova hrvatska lica s interesantnim idejama koje nas oduševe. Jedno takvo je Viuviu home – brend koji ručno izrađuje multifunkcionalne predmete od prirodnih materijala. Ogledala, lampe, vjeđalice, adventski vijenci, adventski kalendari… U svojoj ponudi imaju niz predmeta, ali ono što je nama zapelo za oko su prekrasni cvjetni lusteri uz koje se osjećamo kao da je proljeće već pokucalo na vrata.

Viuviu cvjetni lusteri – prirodni materijali i pravo cvijeće

Viuviu cvjetni lusteri ne samo da sadrže cvjetiće već i svojim oblikom sugeriraju na cvijet. Napravljeni su od vrbinih šiba oblikovanih u latice te obruča koji predstavlja tučak. U obruču se nalaze male staklene vazice – epruvete. One daju ovom lusteru wow efekt jer se u njih smješta cvijeće po vašoj želji. To može biti svježe rezano, ali i suho – kako god da vam srce želi. Rasvjetni dio sastoji se od predivne okrugle žarulje s drvenim grlom koja visi na jutenoj vrpci.

Kreirajte vlastitu cvjetnu instalaciju u obliku lustera

Ovi lusteri čine se kao genijalna ideja za dekoraciju prostora namijenjenih za evente poput vjenčanja i sličnih proslava. Cvjetne dekoracije na stolu pomalo postaju dosadne pa se lebdeće cvijeće čini kao nešto svježe i novo. Nešto što bi mogao postati novi trend. Osim toga, ovaj komad svidjet će se zasigurno ljubiteljima cvijeća i bilja u svom životnom prostoru. Viuviu luster takvima omogućuje da kreiraju vlastite cvjetne instalacije na drugačiji način. Tulipani, mimoze, ružice, zelenilo, pa čak i suho cvijeće – budite kreativni i pustite svojoj mašti na volju!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori