Ovaj hrvatski raj na skandinavski način idealan je za bijeg od gradske vreve
Ovaj hrvatski raj na skandinavski način idealan je za bijeg od gradske vreve

Ovaj hrvatski raj na skandinavski način
idealan je za bijeg od gradske vreve

Iako nam se čini da je preko granice puno ljepše i sadržajnije, i Lijepa naša ima toliko neistraženih mjesta i prekrasnih lokacija na kojima se možemo odmoriti i napuniti baterije. Sve češće tragamo za mirom i boravkom u prirodi, stoga smo sve češće u potrazi za idealnim lokacijama udaljenim od gradske vreve.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mountain home Villa Unelma (@unelmastories)

Smještaj po našoj mjeri

U zimskim mjesecima nekako su nam najpoželjniji izbor Lika i Gorski Kotar zbog snježne idile koju nam pružaju. Sve atraktivniji postali su privatni smještaji u kojima možemo biti samo u društvu svojih najbližih i gdje uživamo u miru po svojoj mjeri. Jedan takav smještaj pronašli smo u Ravnoj Gori, samo 40 min od Zagreba. Da, to znači da imamo idealan raj za vikend bijeg iz Zagreba.

Villa Unelma kao sinonim za Skandinaviju

Villa Unelma oduševila nas je svojim skandinavskim stilom inspiriranim nordijskom prirodom. Kuća je izgrađena po uzoru na originalne finske HONKA kuće – od najfinijeg finskog drva. Nudi prekrasno uređeni dnevni boravak s kaminom, kuhinju, 3 spavaće sobe, saunu, jacuzzi, galeriju za opuštanje i gaming room. Tu su također prostrana terasa i igralište za djecu zbog čega je ova vila odličan izbor čak i u ljetnim mjesecima. Bez obzira na to što smo daleko od ljeta, ovaj dio kuće idealan je za grudanje i snježne radosti. S obzirom na to da je sve u stilu Finske, nije teško za pogoditi da je sauna koju nude – finska sauna. Složit ćete se da nema ljepše nego ugrijati se i opustiti u sauni nakon valjanja u snijegu. Volimo snijeg, ali još više volimo da nam je toplo i opuštajuće.

Cozy atmosfera uz kamin u dnevnoj sobi ili odmor uz knjigu i topli čaj na galeriji za opuštanje je sve što nam treba ovih dana.

U nastavku vam donosimo dašak ambijenta kroz slike.

Foto: Villa Unelma, Instagram (@unelmastories)

Učitati još
Zatvori