Mediteranski vrt, bazen, pogled na more – ova kamena vila na Braču ima sve
Mediteranski vrt, bazen, pogled na more – ova kamena vila na Braču ima sve

Mediteranski vrt, bazen, pogled na more – ova kamena vila na Braču ima sve

Obrubljen čarobnim uvalama i prekriven šumama borova i čempresa, Brač je jedan od najljepših hrvatskih otoka o kojem često pišu i renomirani strani mediji. Budući da smo zakoračili u lipanj, bacili smo se u potragu za lokacijama i smještajima u kojima bismo rado odmarali ovog ljeta.

Brač, samael334_iStock

Odmor na Braču

Na spomen ljetovanja, volimo se prisjetiti djetinjstva i bezbrižnih dana kada smo većinu vremena proveli u moru sve dok nam se prsti nisu smežurali, a usne poplavile. Nakon kupanja najslađe nam je bilo pojesti sladoled ili lubenicu. Sve su to nostalgične uspomene kojih se svakog ljeta volimo prisjećati. Moramo priznati da nema ničeg ljepšeg od planiranja ljetovanja. Kamen, masline, miris lavande, pogled na čaroban zalazak sunca, šum valova i cvrčci… Sol u kosi i omiljeni koktel u ruci – savršeni je to recept za nezaboravno ljeto. A kako bismo ga upotpunili, važno je na vrijeme odabrati smještaj. Pronašli smo villu koja sve to zaokružuje.

Villa Roza – kamena ljepotica okružena maslinama

Villa Roza nalazi se u malom selu Splitska, samo 4 km od Postire. Ušuškana u predivno zelenilo i ‘obučena’ u kamen nudi stvarno sve što je potrebno za intiman odmor. Na raspolaganju su vam privatni bazen i ležaljke za sunčanje te oprema za roštilj i blagovaonica na otvorenom, što ovaj smještaj čini idealnim za ugodan i opuštajući odmor s obitelji ili prijateljima. Villa Roza nalazi se u srcu dvorišta s maslinama, a pogled koji se pruža s terase, neprocjenjiv je.

Savršeni spoj zelenila i plavetnila

Ova vila s bazenom može primiti najviše četiri osobe, a ima sve potrebno za svakodnevne životne aktivnosti. Opremljenu kuhinju, kupaonicu i dvije spavaće sobe. Izvana kamena, ova morska ljepotica ima predivan topao interijer obogaćen vintage detaljima koji su upotpunjeni drvenim elementima. Ova villa savršeni je primjer kako spojiti zelenilo, plavetnilo i kamen u jednu kompaktnu cjelinu zbog koje ćete se poželjeti vratiti na Brač.

Bazen s pogledom

No možda najljepše jest ono što se nalazi ispred Ville. Roštilj, vanjska blagovaonica, ležaljke za sunčanje, privatni bazen, oprema za igru na otvorenom za djecu, terasa, a sve okruženo maslinicima. Već se zamišljamo kako ovdje uživamo u ljetnom zalasku sunca dok opušteno plivamo u privatnom bazenu ili uživamo u omiljenom koktelu na terasi.

Foto: Instagram (@villa_roza, @travelcroats), Airbnb, iStock

Učitati još
Zatvori