Već maštamo o ljetu i odmoru u ovoj prekrasnoj kamenoj kući na Kvarneru

Već maštamo o ljetu i odmoru u ovoj
prekrasnoj kamenoj kući na Kvarneru

Neke od najljepših kamenih kuća za odmor nalaze se na Jadranu, od Istre pa sve do Dubrovnika. Vile su to u kojima bismo mogli provesti cijelo ljeto, bez ikakve potrebe za izlaskom, koje očaravaju kako svojim interijerom, tako i eksterijerom te sadrže sve potrebno za odmor iz snova. Jedna takva je i Villa Belvedere koja će vas osvojiti na prvi pogled.

Villa Belvedere

Ova šarmantna, moderna vila nalazi se u malom mjestu Jadranovo na Kvarneru. Okružena je prekrasnom prirodom i nudi očaravajući pogled na more, od kojeg je udaljena samo 900 metara.

U 192m2 stambenog prostora može se udobno smjestiti 8 osoba u 3 spavaće sobe s bračnim krevetima. Gostima su na raspolaganju i 4 kupaonice s elegantnim i modernim tuš kabinama. U prizemlju vile nalazi se skladno uređeni dnevni boravak s impozantnim kaminom te kompletno opremljena kuhinja. Iz dnevnog boravka gosti imaju direktan pogled i pristup terasi i bazenu veličine 32m2 koji je okružen ležaljkama i suncobranima.

Blizu bazena nalaze se roštilj i vanjski stol, idealan za večere i druženja s obitelji i prijateljima. Uz sve navedeno, na raspolaganju vam je i jacuzzi, fitness, vanjski tuš i parkirna mjesta unutar i van dvorišta.

U nastavku zavirite u vilu Belvedere, a sve dodatne infomacije pronađite na linku.

Foto: Vasja Pinzovski

Učitati još
Zatvori