Preslatke male vaze koje će biti upečatljiva dekoracija u svakom domu

Preslatke male vaze koje će biti
upečatljiva dekoracija u svakom domu

Raznim dekoracijama i sitnicama za dom uvijek možete u svoj životni prostor unijeti dašak svježine. Ponekad je dovoljno u prostoriju staviti samo jedan detalj da bi se promijenio njen kompletni izgled i atmosfera. Jedna od tih dekoracija svakako su i vaze, koje volimo u svim veličinama i oblicima. Vaze s cvijećem jedan su od ključnih motiva koji će uvijek podići svaki interijer. Bilo da se radi o noćnom stoliću, onom za kavu, stolu u blagovaonici ili nekom drugom kutku u stanu, vaze dodatno mogu upotpuniti atmosferu i učiniti je toplijom, a cvijeće je samo točka na ‘i’.

A ove preslatke, male vaze osvojile su nas na prvu! Apstraktnog dizajna, izgledaju poput malog čovjeka koji sjedi, a namijenjene su za manje biljke koje ne zahtijevaju puno vode, kao što su kaktusi i sukulenti.

Iako na prvi pogled izgledaju minijaturno, nisu baš tako jako male kao na fotografijama – veličina im varira od 14.5 centimetara do 21 centimetar. Dolaze u četiri boje – žutoj, crvenoj, crnoj i bijeloj te u četiri poze, odnosno modela. S obzirom na njihov dizajn, odlično će izgledati na polici, a ako niste baš neki ljubitelj biljaka, mogu vam poslužiti za odlaganje sitnica na radnom stolu.

Sve ih možete pregledati i naručiti ovdje.

Foto: NduGoods

Učitati još
Zatvori