Detalji za dom koji će svima zapeti za oko
Detalji za dom koji će svima zapeti za oko

Detalji za dom koji će svima zapeti za oko

Budući da su blagdani iza nas, božićni ukrasi i tople lampice koje su sinonim za prosinac sad smo polako spremili u kutije koje spremno čekaju iduću godinu. Prosinac je nekako najvedriji mjesec u godini, prepun događanja, druženja i zabava.

Detalji za dom kojima ćete unijeti dašak topline 

S druge strane siječanj je najčešće predstavljen kao najdepresivniji mjesec u godini, ne mora nužno biti tako. Ako vam vaš dom izgleda pomalo tužno nakon što sve te lampice, kuglice i ostale dekoracije pospremite na tavan, postoji mnogo načina pomoću kojih u svoj dom možete unijeti dašak cozy ugođaja.

Funkcionalne dekoracije za dom

Pronašli smo mjesto na kojem možete pronaći stilizirane albume u koje možete pospremiti svoje najdraže trenutka, igre uz koje ćete vikende učiniti zabavnijima, kao i ukrase i detalje za dom koji osim što su funkcionalni izgledaju i vrlo stylish. Na stranici PRINTWORKS  nalazi se veliki izbor dekoracija, a njihovi detalji za dom će vaš prostor činiti još ljepšim mjestom.

Detalji koji čine razliku

Ova firma iz Stockholma u svojoj ponudi ima mnoštvo zanimljivih dekoracija, a u nastavku donosimo one koje su nam se posebno svidjele. Uz njih će siječanj u vašem domu izgledati puno ljepše.

Coffee Table foto albumi

Skupite lijepa sjećanja na jedno mjesto. Neka vam fotografije uvijek budu pri ruci kako biste se podsjetili svega što vam je važno u životu. Uživajte u ispijanju kave uz listanje foto albuma.

Društvene igre

Učinite hladne dane zanimljivijima. Zaigrajte jednu od popularnih igara i zabavite se. Nakon što završite, igre pospremite u kutije koje su savršeni ukras za police ili stol u dnevnom boravku.

Puzzle

Za ljubitelje kreativnih igara, tu su puzzle koje iziskuju strpljenje i vrijeme. Kišni dan provedite kod kuće uz slaganje vlastitog remek djela. Nakon što složite puzze, možete ih uokviriti i staviti na zid, a kutija može poslužiti kao coffe table ukras.

Ove zanimljive detalje možete pronaći i u Selectedd trgovinama.

Foto: PRINTWORKS, Instagram (@printworksmarket)

Učitati još
Zatvori