Uz ove minimalne korekcije napravite velike promjene u vašem interijeru 
Uz ove minimalne korekcije napravite velike promjene u vašem interijeru 

Uz ove minimalne korekcije napravite velike
promjene u vašem interijeru 

Često je dovoljno malo da bismo napravili mnogo. Tako je i s uređenjem interijera. Velike promjene, pospremanja, kupovanja novog namještaja nisu uvijek opcija, ali zato detaljima možete napraviti značajnu promjenu. Uz ovih nekoliko savjeta neka vaš dom ovoga proljeća zablista u novom ruhu.

Promijenite boju zidova

Plava boja je boja mora, boja neba, boja koja nas odmara, smiruje i daje fokus. Svijetlo plavi zidovi otvaraju male skučene prostore i vizualno ga proširuju. U interijeru se često koristi u spavaćim sobama. Ne morate bojati zidove u svim prostorijama, dovoljan je i jedan, da vas svako malo podsjeti na more i ljeto koje polako prolazi.

Ogledala

Kada govorimo o uređenju interijera i trikovima koji će isti učiniti većim, prozračnijim i zanimljivijim, definitivno su nam na prvom mjestu ogledala. Nikada ne izlaze iz mode, a iz spavaćih soba i kupaonica preselili su se u gotovo sve prostorije našeg doma.

Slike i okviri

Uokvirite art poster kojeg ste kupili od nekog našeg domaćeg kreativca, zamijenite okvire starim obiteljskim fotografijama, uramite crteže vaših mališana ili pak postavite prazne okvire na zidove. Poigrajte se oblicima i veličinama, a dobra stvar je da im uvijek bez puno truda možete mijenjati redoslijed i raspored. Umjetnička djela i slike mogu savršeno dobro stajati na podu kao i na zidu, pa razmislite i o toj opciji.

Rasvjetna tijela

Lampe, lusteri, žaruljice i općenito bilo kakva rasvjetna tijela savršen su trik za promjenu estetike u vašem interijeru. Samo jedna svjetiljka može napraviti mnogo, a često ne košta puno. Bez obzira volite li retro ili moderno, svaka promjena učinit će mnogo za vaš dom.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori