Jako fora blok za pisanje koji će se dopasti svim kreativcima

Jako fora blok za pisanje koji će se
dopasti svim kreativcima

ezgif.com-resize

Što je unBLOK?

Danas predstavljamo jedan sasvim poseban unBLOK – blok koji svom vlasniku uskače i kad ideje pljušte i kad potpuno presuše. Među stotinjak praznih listova za dane kad je inspiracija na vrhuncu, unBLOK sadrži i stranice sa zadacima koji pomažu razbiti kreativnu blokadu koja pogađa i najbolje kreativce. Neočekivane vježbe potaknut će kreativni proces čiji je krajnji rezultat manje važan. Bez obzira rješavate li ih na pauzi, večer prije deadlinea ili na maratonskom sastanku važno je da zaboravite na granice, autocenzuru, usporedbe i sve ostale neprijatelje kreativne slobode i pokušate iznenaditi – sebe! O točnim rješenjima ne morate brinuti, jer ih nema. Dok budete razmišljali o mogućim egzekucijama, suočit ćete se s vlastitim ograničenjima, stvarnim ili samonametnutim, upoznati svoj kreativni potencijal i kreativnom bloku stisnuti – blok.

Iz kreativne agencije Señor koja je kreirala ovaj blok napominju kako je jedna od temeljnih ideja ovog projekta pokazati kako svaki zadatak može imati beskonačno puno različitih rješenja. Zato Señor poziva sve koji to žele da istrgnu i pošalju riješene zadatke kako bi bili dio izložbe i Blok partya koji će se održati krajem godine. Bez brige, radove neće ocijenjivati – zajedno ćemo se inspirirati različitim viđenjima i pristupima.

8

7

Uz hrvatsko izdanje bloka, odnedavno postoji i engleska verzija – za turiste, prijatelje iz inozemstva i sve druge kreativce preko granica. Bilo da ga kupujete za sebe ili kao poklon, sigurni smo da će un-blokirati brojne blokade te vas dobro služiti u svakoj kreativnoj prilici. unBLOK potražite u Kino Europa Shopu u Varšavskoj 3.

5

2

3

10

6

9

1

Učitati još
Zatvori