Veseli ukrasi od filca koji će boru dati šarmantnu notu

Veseli ukrasi od filca koji će boru
dati šarmantnu notu

I prije nego se okrenete bit će sredina prosinca i već će ozbiljno doći vrijeme za kićenje stana i razmišljanje o jelki. Zato smo, između ostalog, studeni posvetili idejama s kojima možete početi već sada i prosinac dočekati u pravom blagdanskom raspoloženju.

A veliki dio priprema čine, naravno, ukrasi kojih svake godine ima u sve više varijanti. No, postoji jedna struja koja se vraća u prošlost, u izradu ukrasa kakve su voljeli (i izrađivali!) naše bake i djedovi kada na raspolaganju nisu imali sve što mi imamo danas. Ove godine su tako iznimno popularni papirnati ukrasi i ako ih ne planirate izrađivati sami, onda u ponudama raznih brendova možete pronaći pravi ukras za sebe.

Ukrasi od filca Felt It Good

Mi smo otkrili još jedan brend koji koristi starinske tehnike za ukrase po modernom guštu, u ovom slučaju je to filcanje vune. Felt It Good u svojem asortimanu ima preslatke filcane ukrase u raznim oblicima, od ljama, preko dinosaura, šumskih stvorenja ili boce šampanjca. Nisu im svi ukrasi u ponudi blagdanski, ali većina se može prilagoditi božićnoj temi sa svojim motivima kapica Djeda Božićnjaka ili vjenčićima.

Felt It Good pronađite na Etsyju, dostavljaju u Hrvatsku! Ili – još bolje – istražite tutorijale filcanja vune pa izradite svoje ukrase.

Učitati još
Zatvori