Omiljene papirnate i svjetleće zvijezde krasit će naše domove i ovih blagdana

Omiljene papirnate i svjetleće zvijezde krasit
će naše domove i ovih blagdana

Šanse da neko moderno kućanstvo nema omiljenu IKEA papirnatu i svjetleću zvijezdu iz godine u godinu rapidno se smanjuju.

Ovo je zapravo najprepoznatljivija blagdanska dekoracija iz IKEA-e, čija popularnost i dalje ne jenjava, pa upravo ona čini okosnicu svake božićne kolekcije poznatog švedskog brenda. Istinski blagdanski bestseller, IKEA je naravno ponudila i u svojoj aktualnoj Vinter 2020 kolekciji o kojoj smo vam pisali ovdje, a u međuvremenu smo istražili odakle ta zvijezda zapravo dolazi.

Prepoznatljiva dekoracija u interpretaciji brojnih skandi brendova

Julestjerne ili adventssjerne, samo su neki od pojmova pod kojima ćete ovu prepoznatljivu dekoraciju pronaći u ponudi brojnih skandi brendova za uređenje doma. Njihove stylish kolekcije za blagdane osvajaju nas jedna za drugom posljednjih dana, a kao lajtmotiv kroz svaku se proteže upravo papirnata i/ili svjetleća zvijezda, koja dolazi u niz varijacija na temu i zapravo je simbol Božića u Skandinaviji.

Ponekad je složena, odnosno nabrana samo od papira (a majstori izrade ručno ih slažu i lijepe u tom procesu), a ponekad ima i svoju svjetlosnu funkciju te dolazi sa žaruljom, žicom i adapterom. Za koju god se odlučili, imat ćete jednu vrlo efektnu dekoraciju u svom domu ovih blagdana, koja neće proći nezapaženo, ni iznutra, ni izvana vašeg životnog prostora.

Osim u IKEA-i, predlažemo vam da svoju savršenu božićnu zvijezdu pronađete i u ovom skandi webshopu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nordic Nest (@nordicnest) on

Učitati još
Zatvori