U Interi potražite skandinavski brend Bolia po posebnim black week cijenama

U Interi potražite skandinavski brend Bolia
po posebnim black week cijenama

Bolia je skandinavski brend namještaja poseban po svojim prepoznatljivim sofama. No, ne samo zbog sofa, već zbog cjelokupnog asortimana koji odiše minimalizmom i nježnim bojama, sinonim je za skandinavski dizajn. Njegove glavne karakteristike su vrhunska izrada, najkvalitetniji materijali i skandinavska tradicija oblikovanja. Njihov kvalitetan namještaj potražite u salonu Intera i to na popustu od 20% koji počinje danas i najavljuje “black week”.

Bolia namještaj

Inspirirani prirodom koja ih okružuje, skandinavski dizajneri razvili su ovaj brend koji savršeno odražava jednostavnost i čistu ljepotu prirode. Prirodni i održivi materijali pretvoreni u predivan bezvremenski dizajn, odlika su ovog brenda. Napravljeni su tako da s ostatkom namještaja tvore smirujuće, luksuzne i lijepe prostore. Bolia komadi klasičnog izgleda savršeno će se uklopiti u minimalističke interijere, a njihova udobnost i bezvremenski dizajn oduševit će sve ljubitelje skandinavskog stila.

Black Week u Intera salonu

Za vrijeme trajanja “black week-a” od 22. do 27. studenog Intera je osigurala 20% popusta na cjelokupnu kolekciju danskog brenda Bolia. Pronađite svoje favorite ovaj tjedan po posebno atraktivnim cijenama. Bez obzira tražite li sofu, stol, stolice ili rasvjetna tijela, unutar kolekcije ručno rađenog dizajna nalaze se predivni dodaci za svaki prostor. Za više informacija posjetite Interin izložbeno-prodajni prostor u Ulici kralja Držislava, a u međuvremenu inspiraciju potražite na internetskim stranicama kolekcije Bolia.com.

Foto: Intera

Učitati još
Zatvori