Trend koji volimo: pastelni interijeri

Trend koji volimo: pastelni interijeri

A post shared by alison wu (@alison__wu) on

Ružičasta boja koja je opčinila svijet dizajna interijera u posljednje dvije godine dobila je nekoliko nasljednika, dodatno potpomognutih trendom unicorn boja. Nakon pastelnih boja kose, kolača, odjeće i manikure sada je i uređenje interijera u pastelnim bojama apsolutni hit.

Pastelne boje u sofisticiranom izdanju

Zidovi u mekoj boji kadulje, boji prašnjave ruže, lavande ili nježno plavoj, sanjivoj boji najpoželjniji su dio proljetnog preuređenja interijera. Baby roza, plava i lila boja u uređenju interijera bila je vrlo popularna ’80-ih godina prošlog stoljeća, a sada se te boje vraćaju, ali u mnogo sofisticiranijem izdanju.

A post shared by Melissa Tonkin (@teamtonkin) on

Posebno atraktivno nijansiranje zidova, a za taj poduhvat vam neće biti potrebni majstori. Uz malo spretnosti i odvažnosti svoje zidove možete pretvoriti u super moderna i kreativna slikarska platna. Ono na što morate pripaziti je da u tako oslikanoj prostoriji ostali detalji budu decentni i da koristite prirodne materijale kako se ne bi dobio dojam pretjerano plastičnog i kičastog jednorog zamka. Namještaj u pastelnim bojama je također dobro došao. Primjerice, ubacite svjetloružičasti komad namještaja kako biste razigrali atmosferu u prostoriji, dali joj vedrinu i šarm.

Pastele + drvo

Pastelne boje i drvo su pun pogodak. Ta kombinacija ostavit će dojam udobnosti i topline. Bilo da je riječ o boji zidova u pastelnim bojama i drvenim policama ili rustikalnom stolu sa modernim stolicama u nekoliko nijansi, prostor će u oba slučaj izgledati mnogo toplije.

 

Kombinacija s bijelom

Nježnost i neutralnost koja se postiže bijelom bojom dobit će posebnu dozu lijepog i bajkovitog uz pastelne boje. Ukoliko se još ubace metalni detalji, ambijent će zablistati.

A post shared by alison wu (@alison__wu) on

Zidovi u boji kadulje

Zidove u boji kadulje ove sezone toliko obožavamo. Uz ovakve zidove nema mjesta za stres.

Tekst: Dijana Ljubanović

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori