Kreirajte čaroban ambijent u svom domu uz mirise i svijeće brenda Dr. Vranjes Firenze

Kreirajte čaroban ambijent u svom domu uz mirise i svijeće brenda Dr. Vranjes Firenze

Fanovima luksuznih nota odnedavno je u parfumerijama Martimex dostupan i poznati firentinski brend Dr. Vranjes, farmaceuta, kemičara i kozmetologa Paula Vranjesa. Ovaj kreativni Talijan svojedobno je izjavio kako transformacijom prostora možemo transformirati cjelokupno iskustvo svakodnevnog života. I bio je u pravu! Jer njegovi prekrasni ručno izrađeni ambijentalni mirisi u staklenim bočicama u kultnom osmerokutnom obliku inspiriranom Brunelleschijevom kupolom u trenu će vas podsjetiti na neke drage uspomene i izmamiti vam osmijeh na lice.

Dr. Vranjes Firenze mirisi šire pozitivnu energiju

Svaki ambijentalni miris popraćen je buketom trske. Količina i veličina trske prilagođene su kako bi se osiguralo kontinuirano i trajno širenje mirisa kako bi se stvorila sveobuhvatna, očaravajuća atmosfera. Provedite Valentinovo uz ambijentalni miris Rosso Nobile, uzvišenu kombinaciju slatkih i voćnih nota grožđa i bobičastog voća, nježnih nota ljubičice i magnolije te tanina koji priziva drvo breze. Miris toskanske crvene boje idealan je za pružanje opuštajuće atmosfere u životnim prostorima.

Dr. Vranjes Firenze kolekcija svijeća rezultat je opsežnog istraživanja i razvoja ekskluzivne proizvodne tehnike, čistih esencija koje poboljšavaju snagu mirisa te certificiranih, visokokvalitetnih voskova bez otapala. Svaka svijeća ulijeva se u profinjenu staklenu vazu koju ručno izrađuju vješti majstori i nadahnjuju je u boji s četiri dragocjena materijala: biser, turmalin, zlato i oniks. Čak i ako se ne koriste, svijeće šire pozitivnu energiju i očaravajući miris.

Ova mirisna dekoracija ima visoke performanse i jamči najvišu razinu sigurnosti. Broj fitilja od čistog pamuka ovisi o veličini. Time se osigurava elegantan plamen koji potiče ravnomjerno izgaranje i jamči maksimalnu učinkovitost proizvoda. Čarolija trenutka, čar susreta, ljepota krajolika, sjećanje na emociju. To su vrste iskustava i filozofija kojima su nadahnuti Dr. Vranjes Firenze mirisi. Ne samo miris, već raspoloženje. Ne samo ukras, već i ambijent.

Dr. Vranjes Firenze kolekcija ambijentalnih mirisa i svijeća dostupna je u parfumerijama Martimex, na Trgu bana Josipa Jelačića 11 te u Ilici 73 [Britanski trg] i putem Matrimex web shopa na linku.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori