Vodimo vas u Madrid gdje se otvorio novi luksuzni hotel
Vodimo vas u Madrid gdje se otvorio novi luksuzni hotel

Vodimo vas u Madrid gdje se otvorio
novi luksuzni hotel

Jedan od najinovativnijih dizajnerskih bisera Europe otvoren je ove godine. Danas vas vodimo u Madrid i The Madrid Edition hotel koji potvrđuje da je urbani vibe novi trend uređivanja interijera kada je luksuzni pristup u pitanju. Urbani luksuzni hotel smješten je u srcu grada, Plaza de la Descalzas i na nekoliko koraka od veselog Puerta del Sol.

Za razliku od ostalih, ovaj luksuzni hotel nije izgrađen kao zgrada koja je bivša palača ili stara banka, već ima suvremeni pristup dizajnu. Luksuzni hotel je dizajnirao britanski arhitekt John Pawson uz pomoć pariškog dizajnera Françoisa Champsaura.

Što sve nudi The Madrid Edition hotel?

Luksuzni hotel posjeduje 200 drugačijih dizajniranih soba, od kojih većina imaju velike terase. Od kojih su 177 sobe za goste, 21 su apartmani i 2 penthousa koje je dekorirao Ian Schrager. Ian smatra da je ovo mikrokozmos Madrida koji je stavljen u jedan prostor. Naglašavamo da je ovo novi koncept dizajna prestižnih prostora. On podrazumijeva ugodan i originalan pristup uređivanja interijera.

Tu su i pet restorana od kojih svaki nudi jedinstvenu kuhinju, kao i pool bar, rooftop terasa sa outdoor bazenom, teretana i spa centar. Zanimljivo je da hotel posjeduje dva high-end restorana. U prizemlju je Jeronimo sa meksičkom hranom, dok je na krovu Oroya koji je otvoren i za posjetitelje koji nisu gosti hotela. Ovo je drugi The Edition hotel u Španjolskoj, prvi je otvoren u Barceloni još 2018. godine. Ukoliko vas put nanese u Madrid, obavezno posjetite ovaj nesvakidašnji dizajnerski hotel.

Članak je preuzet sa Journal.rs.

Učitati još
Zatvori