Kako će The Garden Bar & Kitchen dodatno oživjeti Preradovićevu

Kako će The Garden Bar & Kitchen
dodatno oživjeti Preradovićevu

untitled-14

Kako smo već najavili, u Zagrebu se na adresi Preradovićeva 12, otvorilo novo mjesto koje će, vjerujemo, svi ljubitelji dobre hrane, craft piva i odlične glazbe, redovito posjećivati. Na samom ulazu u The Garden Bar & Kitchen goste čeka šarmantna terasa koja efektno stvara pravu malu oazu na jadnoj od prometnijih ulica u centru Zagreba. Izgled ulaza je karakterističan za The Garden priču i kroz koji ulazite u prostor, niti premali, niti preveliki. Možemo zamisliti da će se u njemu održavati dobro popunjene večere, no s taman toliko ljudi da je doživljaj više nego ugodan…

Industrijski minimalizam u The Garden Bar & Kitchen prostoru

Namještaj je rađen posebno za prostor u kojemu dominira crna boja. Stolci i stolovi su čelične konstrukcije s kožnim punjenim naslonjačima. Prostorom dominira industrijski stil koji se vizualno nadovezuje na doživljaj prostora The Garden Brewery. Osim industrijskog stila, za oko nam je zapeo šank s točionicima sakrivenim iza zida te stubište obojeno u kontrastnu narančastu boju koja jako efektno razbija taj dojam crnog, industrijskog i minimalnog. Na katu će vas dočekati jednako efektno riješeno sjedenje oko ‘ograde’ stubišta. Radi se o praktičnom i jako udobno riješenom prostoru za sjedenje. Ostatak prostora uređen je s istim komadima kao i prizemlje. Novost na katu jest odvojena prostorija za privatniji ugođaj, posebne večere, proslave i sl.

untitled-11

U gastronomskoj ponudi The Garden Bar & Kitchen lokala bit će jelovnik s potpisom renomirane chefice Priske Thuring. Ona je pozvana kao konzultant na meniju, dok je glavna chefica bistroa Anja Alduk. Zajedno su napravile menu s nekoliko glavnih jela, poput ramsteka ili piletine s umacima, a više će se temeljiti na malim zalogajima, odnosno, tapasima koji savršeno odgovaraju uz ponudu pive. Iako se radi o nevelikom mjestu, vjerujemo da će ugostiti mnoge koji vole zgrabiti hranu na brzinu, ili prizalogajiti uz jednu od 16 ponuđenih craft piva.

Tapasi, craft piva & super glazba

Uz odličan ambijent i super hranu i piće The Garden Bar & Kitchen donosi nešto novo i drugačije u Preradovićevu. Naime, svaki tjedan će nastupati razni DJ-i za što je uveden i poseban HiFi sustav u lokal. Puštaju se ploče s jednog gramofona iz osobne kolekcije i selekcije DJ-a za tu večer što je garancija ugodnog, domaćeg ugođaja.  Uz super glazbu, tapase i pivu garantirana je i odlična atmosfera, posebno sada kada se otvara proljetna sezona i kada će cijeli grad zaživjeti na zagrebačkim ulicama. Za sve informacije o događanjima, gostovanjima DJ-a i sl. posjetite Facebook stranicu.  A kako The Garden Bar & Kitchen izgleda – pogledaje na fotografijama u nastavku….

untitled-10

untitled-12

untitled-13

untitled-9

untitled-7

untitled-8

untitled-6

untitled-4

untitled-3

untitled-5

untitled-2

untitled-1

untitled-18

untitled-17

untitled-16

untitled-15

Foto: Sanja Jagatić Photography

Učitati još
Zatvori