Ovako izgleda stan iz snova

Ovako izgleda stan iz snova

A post shared by Vera? (@vera_pun) on

Jeste li ikad zavirili u neki interijer i zaključili, da, to je to? Možda potpuno nedostižan, no po svim kriterijima apsolutno savršen. Jedan takav nalazi se u New Yorku, ali nije ni izbliza onakav kakvim se čini.

The Apartment on the Line

The Apartment on the Line je zapravo odličan prodajni potez – showroom smješten unutar divnog lofta i uređen kao da netko u njemu živi, sa svim dnevnim sitnicama koje su jednoj osobi potrebne ukomponiranima s namještajem.

Nalazi se u njujorškoj četvrti SoHo i ispunjen nevjerojatnim svjetlom koje dopire kroz visoke prozore, donosi najbolje od najboljeg uz mogućnost da za sve komade odmah vidite kako funkcioniraju u prostoru. Stan je u potpunosti namješten, od dnevne i spavaće sobe pa do kupaonice i kuhinje. Osim shoppinga, u njemu možete dobiti i usluge stilista i dizajnera za planiranje svog interijera. Stanom se slobodno možete kretati i isprobavati sve što je izloženo, od beauty proizvoda do odjevnih komada. Te naposljetku sve i kupiti.

Zavirite ovako virtualno u The Apartment on the Line i njegovo genijalno uređenje, a više o konceptu i kako ga posjetiti kad se nađete u New Yorku doznajte na službenoj stranici.

A post shared by @ernandaputra on

A post shared by Marie von Behrens (@mvb) on

A post shared by @iver421 on

A post shared by abby st. claire (@astclaire) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori