Najslađi tepisi za kupaonice: pronašli smo 20 modela koji su nam genijalni
Najslađi tepisi za kupaonice: pronašli smo 20 modela koji su nam genijalni

Najslađi tepisi za kupaonice: pronašli smo
20 modela koji su nam genijalni

U uređenju interijera vjerni smo skandinavskoj estetici i minimalizmu, no volimo se poigrati detaljima i sitnicama koje mogu podići cijeli prostor. U ponudi brenda Urban Outfitters pronašli smo brojne sitnice koje bi se savršeno uklopile u svaki dom. Iako Urban Outfitters u ponudi ima genijalne komade odjeće, obuće, kozmetike i raznih predmeta, što ukrasnih što korisni, nas ovih dana nekako najviše privlače detalji za dom.

Tepisi za kupaonice koje želimo

Tepisi za kupaonice jedan su od onih elemenata uređenja koji ne moraju biti minimalistički i jednobojni, pogotovo ako je cijela kupaonica već uređena u tom stilu. Tepisi s natpisima poput “Get Naked”, “Peachy Clean”, “Sweet Cheeks” i “Sun Your Buns” naši su favoriti, a odlični su i mali šareni tepisi u oblicima životinja, poput guštera, tigra, žabe ili psa. Ovi tepisi idealni su i kao šaljivi pokloni dragoj osobi, a u svaki dom dolaze u službi osvježenja i podizanja raspoloženja ukućanima. Naravno, ako vam i dosade nakon nekog vremena, nisu trajni, pa su idealan odabir za svako kućanstvo. Napominjemo, voljet će ih i mali i veliki!

Većina tepiha dolazi u dvije veličine, a svi su pamučni i imaju mrežastu pozadinu kako bi spriječili klizanje. Za većinu modela potrebno je izdvojiti 39 do 49 dolara. U nastavku pogledajte sve modele koji su nama zapeli za oko.

Foto: Urban Outfitters

Učitati još
Zatvori