Tapete su još uvijek veliki trend u uređenju interijera

Tapete su još uvijek veliki trend u
uređenju interijera

Svjetski trendovi u uređenju interijera ove godine orijentiraju se na izlazak iz vlastitih okvira. Cilj je stvaranje ugode u životnom prostoru koji nam je ujedno i radni i što bolja organizacija kako bi to moglo funkcionirati. Nemojte se bojati izaći iz svoje zone komfora. Ove godine hit su šareni zidovi, tj tapete koje dolaze u raznim bojama i uzorcima.

Industrijski

Industrijski dizajn omiljen je unazad nekoliko godina, a efekt istog na zidovima može se postići i i malim trikovima. Tapete koje imitiraju ciglu ili goli zid savršeno će se uklopiti uz ostali industrijski namještaj.

Murali

Murali na zidovima idealan su ukras za svaki životni i radni prostor, a tapete s motivima murala veliki su hit posljednjih nekoliko godina. Boje, oblici, uzorci – što šarenije to bolje.

Cvjetno

Veliki comeback imaju cvjetne tapete. Iako su prije jedno desetak godina došle na crnu listu svih svjetskih dizajnera interijera, 2021. ih vraća na velika vrata. Interijeri inspirirani bakinim stilom u kombinaciji s modernim detaljima pun su pogodak.

Priroda

Motivi biljaka i životinja dolaze u nešto decentnijim varijantama, a savršeno će se uklopiti u prostorije koje su namijenjene za odmor i druženje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori