Pronašli smo unikatne tapete s potpisom hrvatske ilustratorice
Pronašli smo unikatne tapete s potpisom hrvatske ilustratorice

Pronašli smo unikatne tapete s
potpisom hrvatske ilustratorice

Tapete su posljednjih nekoliko godina postale trendi detalj u uređenju interijera. Iako su nekada bile sinonim za starinske stanove, sada se vraćaju u još boljem izdanju. Za njima ćemo posegnuti ako želimo svome domu dodati dozu retro estetike ili pak onaj francuski štih koji nas uvijek iznova inspirira.

Dekorativne tapete, baš poput murala, krase zidove i tako svaki prostor čini upečatljivim i jedinstvenim. Osim što prostoru daju poseban ugođaj, otkrivaju ponešto i o stilu svog vlasnika. Na kraju krajva, one nas poput umjetničkih djela odvode u neke druge, ljepše svjetove.

tapete

Tigroo – decorative walls

Opcija je danas na tržištu zaista mnogo, a neki brendovi u svojoj ponudi imaju prava mala remek djela. Ilustratorica i dizajnerica Lara Karlavaris Baljak svoju je dugogodišnju ljubav prema crtanju odlučila pretočiti u wallart. Opčinjena efektom koje dekorativne tapete imaju na interijere, rodio se novi brend – Tigroo, decorative walls.

Lara Karlavaris Baljak

Unikatne ilustracije

Tigroo tapete posebne su jer ih krase unikatne ilustracije s pregršt detalja i motiva koji su sastavljeni u složene kompozicije. Ono što ih čini jedinstvenima i zanimljivima jest to što odražavaju široku paletu stilova, a samim time i Larinu crtačku širinu i kreativnost. Bilo da je fokus na geometriji, apstrakciji, nadrealizmu, ornamentima, stiliziranim motivima iz biljnog i životinjskog svijeta, stripovskom touchu ili pak kombinaciji fotografija iz arhive i raznih tekstura. Sigurni smo da će svatko pronaći nešto po svom ukusu.

tapete
tapete
tapete
tapete

Unesite dašak kreativnosti u svoj dom

Inspiraciju za ilustracije koje krase Tigroo tapete, a koje simbolično nose ime po kineskoj godini tigra, Lara pronalazi u vlastitoj mašti, ali i u bajkama, arhitekturi, modi, flori i fauni te u fotografijama i starim crtežima njezina oca. Svaki mural priča neku posebnu priču dajući tako prostoru dašak zanimljivosti koji je nemoguće postići bijelim zidovima.

tapete
tapete
tapete
tapete
tapete
tapete

Tapete se prilagođavaju prema želji kupaca

Ilustracije prenesene na zidne tapete Tigroo nastale su tehnikom digitalne ilustracije ili oblikovanjem i grafičkom obradom arhivskih fotografija ili fotografija novijeg datuma. Tapete se prilagođavaju svakom zidu prema željama i uputama kupaca. Printaju se u visokoj rezoluciji na kvalitetnom materijalu lanene strukture kako bi ugođaj i doživljaj novog ruha u prostoru bio upotpunjen.

Tigroo tapete dizajnirane su i printane u Hrvatskoj, a sve informacije možete pronaći na webshopu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori