Na internetu smo pronašli ove jako fora organske deterdžente za rublje

Na internetu smo pronašli ove jako fora
organske deterdžente za rublje

Nije tajna da nas proizvodi koji se kriju iza maksimalno pročišćenih i minimalističkih pakiranja svaki put iznova privuku na prvi pogled. Njihove ambalaže vrlo su elegantne, no ne govore mnogo, zbog čega je onaj istraživački trenutak koji slijedi ujedno i najuzbudljiviji. Koja je priča tih proizvoda? Tko ih je kreirao? S kojom filozofijom na umu je sve započelo?

Trenutačnu zaintrigiranost kod nas je izazvao i ovaj brend deterdženta za rublje, koji smo ovog tjedna otkrili surfajući po internetu. Njegovo ime je Tangent GC, a njegovi proizvodi imaju toliko minimalan imidž, da se jednostavno morate zapitati u čemu je fora?

Drugačiji deterdženti za rublje

Fora je u tome, kako smo otkrili istražujući, da je Tangent GC brend deterdženata koji su organski, veganski, cruelty-free i ne ostavljaju ugljični otisak. Ovu ‘feel good’ priču pokrenuo je Šveđanin David Samuelsson, čiji je djed bio dimnjačar. Promatrajući ga još kao dijete, usprkos poslu kojim se bavio, njegov djed je uvijek bio uređen, elegantan i čist, a odjeće koju je posjedovao nije bilo mnogo, no zato se za nju iznimno brinuo, pazeći na svaki detalj, od kragne pa sve do ulaštenih cipela.

“Negdje po putu i kroz vrijeme, prestali smo brinuti za očuvanje svoje odjeće, a to pripisujem činjenici da je masovna i jeftina roba na velika vrata ušla na globalno tržište. Budući da je ‘peri/deri’ koncept postao opće prihvaćen, brinuti za odjeću koju posjedujemo postalo je nebitno, a cijela promjena u razmišljanju dogodila se u svega jednu ili dvije generacije”, otkrio je dijelić motivacije iza osnivanja brenda vlasnik David Samuelsson.

Sa svojim brendom pojavio se na sceni u trenutku kada su ljudi već polako zasićeni brzom modom i osim autentičnosti u dizajnu također traže kvalitetan materijal i izradu samog odjevnog komada. Jednom kada nabave odjevni predmet koji zadovoljava sva tri kriterija, na njega žele paziti kao na oko u glavi, zbog čega će posegnuti za vrhunskim proizvodom za njegu odjeće. Pritom govorimo o proizvodu kakav je Tangent GC, prirodniji sastavom i intuitivan u svom djelovanju njege i zaštite čak i najdelikatnijih materijala.

Što sve uključuje ponuda brenda?

Tangent GC donosi cijeli niz specijaliziranih deterdženata: za delikatne materijale, za traper, za sportsku odjeću, za kašmir, za svakodnevno pranje, pa čak i hipoalergene šampone bez parfema.

Tu je i odstranjivač mrlja koji prethodi pranju rublja, kao i omekšivač. Svaki proizvod po svemu sudeći divno miriši, a samo pakiranje djeluje kao nešto što bismo odmah poželjeli držati u kupaonici.

Dobra je vijest da i dostavlja u Hrvatsku, a poštarina je besplatna! Nas su ovi deterdženti već zainteresirali, a ako su i vas, istražite kompletnu ponudu u Tangent GC webshopu.

Foto: Tangent TC

Učitati još
Zatvori