‘Sunčan dan’ nova je mirisna senzacija s potpisom Mirjane Mikulec

‘Sunčan dan’ nova je mirisna
senzacija s potpisom Mirjane Mikulec

untitled-14

‘Sunčan dan’ – mirisna senzacija u vašem domu

Oduševljenje i interes za mirisnu svijeću ‘Zimsko jutro’, potaknulo je poznatu dizajnericu interijera Mirjanu Mikulec da krene u osmišljavanje novog izdanja ovog malog, ali omiljenog detalja za dom. ‘Sunčan dan’ nova je mirisna senzacija s potpisom Mirjane Mikulec.

‘Sunčan dan’, kao što i sam naziv govori, nova je svijeća inspirirana  suncem i svim blagodatima koje ono nudi, uključujući i dobru atmosferu, pozitivne vibracije te osjećaj zadovoljstva i radosti. Duga zima učinila je da svi sanjarimo o lijepom vremenu i uživanju u suncu. Svoja maštanja nastojala sam pretočiti u kreiranje mirisne svijeće, kombinaciju pomno biranih aromatičnih ulja koja će unijeti dodatnu dozu energije, lepršavosti i dinamike u svaki prostor. Istovremeno, ovi posebni mirisi bit će dobitna formula za opuštanje od stresa i napetosti i neodoljiva dekoracija za dom – istaknula je Mirjana Mikulec koja kontinuirano razvija svoju liniju dodataka za dom.

untitled-1-2

untitled-7

Mnogo pažnje posvećeno je upravo atraktivnom dizajnu svijeće, kojim dominiraju elegantni motivi prirode u zlatnoj i zelenoj boji koji će se odlično uklopiti u svaki interijer. Svijeće ‘Sunčan dan’ dostupne su putem web shopa mirjanamikulec.com.

untitled-9

untitled-15

untitled-16

Foto: Sanja Jagatić

Preporuka

Zatvori