Omiljeni high street brend ima preslatku novu kolekciju lifestyle detalja

Omiljeni high street brend ima preslatku
novu kolekciju lifestyle detalja

Stradivarius je jedan od onih high street brendova u čije kolekcije – kako modne, tako i one lifestyle tematike – uvijek rado zavirimo. Uvijek u korak s najnovijim i najpopularnijim trendovima, Stradivarius modne kolekcije donose savršenu kombinaciju odjevnih komada i modnih dodataka za svaku garderobu. Isto bismo mogli reći i za njihove kolekcije za dom u kojima uvijek pronađemo preslatke detalje s kojima ćete u trenu unijeti dašak svježine u svoj životni prostor.

Nova Stradivarius kolekcija za dom

Najnoviju kolekciju obojale su pastelne boje poput ljubičaste, svijetlo zelene i plave te motivi cvijeća koji najavljuju proljeće pred nama. Osim preslatkih detalja za dom poput novih kupaonskih tepiha, košara i ukrasnih jastučnica, Stradivarius je u kolekciju dodao nove planere, pernice, silikonske boce za vodu i okvire za fotografije.

Ako još niste nabavili planer za ovu godinu – još uvijek stignete. Među ovim pastelnim bojama zaista se teško odlučiti samo za jednog. Pernice vam mogu poslužiti za pohranu raznih sitnica, ne moraju biti rezervirane samo za olovke i kemijske. Kupaonske tepihe krase fora natpisi koji će vam svako jutro sigurno izmamiti osmijeh na lice, baš kao i ovaj u obliku cvijeta u pastelno rozoj nijansi.

Ukrasne jastučnice sa šarenim natpisima unijet će dašak svježine u vašu dnevnu ili spavaću sobu, a košare različitih veličina uvijek je korisno imati kod kuće za sve one sitnice koje ne znate gdje bi stavili.

U nastavku smo izdvojili nekoliko svojih favorita, a cijelu kolekciju, koju uz sve navedeno krase i povoljne cijene, pronađite na linku.

Foto: Stradivarius

Učitati još
Zatvori