Ova elegantna stolna lampa detalj je koji će u vaš dom unijeti dašak romantike, a evo zbog čega je posebna
Ova elegantna stolna lampa detalj je koji će u vaš dom unijeti dašak romantike, a evo zbog čega je posebna

Ova elegantna stolna lampa detalj je koji će u vaš dom unijeti dašak romantike, a evo zbog čega je posebna

Kao i u modi, trendovi u uređenju interijera se mijenjaju, ali i ponovno oživljavaju oni stari koji doživljavaju svoj povratak s nekim malenim zaokretom. Tako smo već pisali o stilu 70-ih koji se polako ponovno vraća u naše domove. Ako ste pak ljubitelji nešto elegantnijeg i neutralnijeg stila, to možete postići pojedinim detaljima.

Statement detalj u uređenju interijera

Jedan od ovogodišnjih trendova svakako je svijetli i osvijetljen ambijent. Prirodnu svjetlost možete maksimalno povećati shemom svijetlih boja i reflektirajućim površinama, poput ogledala i svjetlucavih detalja. Statement detalji poput stolne lampe zanimljivog oblika i dizajna svakako su središnje točke svakog interijera. Ono što svakako valja istaknuti jest činjenica kako ćemo ove godine izbjegavati glavna svjetla u noćnom satima, a romantična rasvjeta poput stolnih svjetiljki igraju glavnu ulogu. Osim što stvaraju posebnu atmosferu, prostor izgleda elegantno i intimno.

Elegantna stolna lampa

Tako su svoj povratak na velika vrata doživjele lampe u obliku gljive, a nisu one jedine koje su nam zapele za oko. Preferirate li elegantniji dizajn, pronašli smo stolnu lampu koja će se odlično uklopiti u interijer. Riječ je o stolnoj lampi KIZU brenda New Works.

Naime, ovakve svjetiljke dodaju dašak glamura, čineći prostor romantičnijim, udobnijim i intimnijim. Osim toga, to je jedan od ovogodišnjih trendova uređenja koji je najlakše uključiti u svoj interijer.

Privlačan dizajn

Za razliku od ostalih lampi, ova se apsolutno ističe svojim skulpturalnim dizajnom. Stolna lampa KIZU dolazi s postoljem u boji mramora koji prostoru daje jedan smirujući ton. Dobra je stvar da ih možete pronaći i u Selecteddu, a birati možete između nekoliko nijansi i veličina. Za koju god lampu da se odlučite, sigurni smo da će stvoriti ugodnu atmosferu u domu i učiniti ga posebnim.

Učitati još
Zatvori