Što nam donosi nova IKEA kolekcija za jesen 2021.?

Što nam donosi nova IKEA
kolekcija za jesen 2021.?

Godišnji odmori za mnoge od nas polako se bliže svom kraju i nakon 15. kolovoza uslijedit će onaj mrski nam povratak u realnost. Dok će nam se s jedne strane biti pomalo teško privikavati na radnu atmosferu, s druge će nam strane želju za brzim dolaskom jesenskih dana probuditi nove kolekcije koje pristižu sa svih strana.

Za jesen 2021. tako je spremna i poznata robna kuća IKEA, koja je na svojim stranicama otkrila više detalja o svojoj novoj jesenskoj kolekciji. Ona se zove HÖSTKVÄLL i donosi nekolicinu proizvoda, vođena idejom da nema ničeg boljeg od uživanja u gozbi uz omiljene i najbliže osobe.

Uz novu HÖSTKVÄLL kolekciju moći ćete pripremiti ugođaj za zajedničko druženje i osjećaj zahvalnosti, a IKEA u ovoj priči ponovno stavlja naglasak na ono uistinu bitno – bivanje i uživanje u trenutku, u društvu onih koje najviše volimo.

HÖSTKVÄLL – IKEA kolekcija za jesen 2021.

U ovoj kolekciji pronaći ćete sve za cosy atmosferu kod kuće u jesenskim danima. U prepoznatljivim jesenskim bojama, pojavljuju se dekori poput vijenaca i buketa, ukrasnih jastučića i toplih dekica.

Tu su i zgodni detalji za blagovaonicu, podmetači za tanjure s jesenskim motivima, podmetači za stol, ubrusi, salvete, nadstolnjaci i poslužavnici. Točka na i jest posuda za pitu u kojoj ćete lako pripremiti ukusne jesenske poslastice i koja je dovoljno prigodna da ju jednostavno presenete od pećnice do blagovaonskog stola.

Cijelu kolekciju istražite ovdje.

Foto: IKEA

Preporuka

Zatvori