Stigao je IKEA katalog za 2021.

Stigao je IKEA katalog za 2021.

“Bilo da tražiš tavu za pripremu biljnih okruglica, želiš još jednu BILLY biblioteku ili kantu za razvrstavanje otpada — imamo sve. Novi IKEA Katalog pun je praktičnih savjeta i ideja — smatraj ga odličnim suputnikom u svakoj vrsti preuređenja tvog doma, bio on mali ili veliki. Pun pristupačnih rješenja, svježih ideja za opremanje i novih zanimljivih proizvoda, na svakoj stranici očekuje te inspiracija da svoj dom učiniš udobnijim, funkcionalnijim, održivijim i ljepšim. Pred tobom je vodič za bolji svakodnevni život kod kuće!”

Tako ukratko IKEA Hrvatska opisuje novi katalog ove svjetski poznate robne kuće, čije je izdanje za 2021. godinu danas ugledalo svjetlo dana. Ovog puta nažalost nas neće dočekati na kućnom pragu, već je IKEA katalog za 2021. moguće pregledati online, a od 1. rujna besplatno se može preuzeti u tiskanom obliku u zagrebačkoj robnoj kući.

Novi IKEA katalog za 2021. godinu ujedno je i jubilarno, 70. izdanje ove omiljene publikacije, koje je sada preraslo u moderan, održiviji digitalni priručnik namijenjen stvaranju boljeg svakodnevnog života kod kuće, dostupan svima i u svakom trenutku. Naslovnica novog kataloga posvećena je spavanju – temi koja je svim ljudima diljem Zemlje jednako važna.

Ovogodišnji IKEA katalog pomalo je drugačiji, i to već od same prve stranice: koncept inspirativnog priručnika predstavljen je već na naslovnici i unutarnjoj stranica korica, a donosi nekoliko kratkih savjeta za bolji svakodnevni život. I ostatak kataloga dolazi s unaprijeđenim sadržajem, prepun savjeta i praktičnih ideja koje pokazuju kako uređenje domova može biti jednostavno i svima dostupno.

Digitalni format novog IKEA kataloga bit će opsežniji, prikladniji i sadržajno bogatiji, a njegova glavna pogodnost krije se u mogućnosti da se izravno klikne na fotografiju proizvoda, nakon čega se otvaraju dodatni podaci o njemu. Proizvod je potom vrlo jednostavno smjestiti u virtualnu šoping-košaricu, koja je sinkronizirana s vašom košaricom na web stranici www.IKEA.hr.

Prelaskom na unaprijeđenu digitalnu verziju, IKEA svoj poznati katalog čini pristupačnijim, ali poduzima i konkretne mjere u cilju održivosti – ovo je još jedan korak ka ispunjenju ambicija da IKEA postane klimatska potpuno pozitivna do 2030. godine. Novi katalog stoga se neće distribuirati kućanstvima, ali ljubitelji tradicionalnog tiskanog formata, koji će biti otisnut na 100% održivom i FSC certificiranom papiru, i dalje će ga moći besplatno pronaći u robnoj kući IKEA Zagreb u ograničenim količinama.

Digitalna verzija kataloga IKEA 2021. dostupna je od danas, dok će kupci svoje tiskane verzije pronaći u robnoj kući IKEA Zagreb od 1. rujna.

Novi katalog razgledajte ovdje.

Foto: IKEA

Učitati još
Zatvori