Zavirite u stan od 30 kvadrata koji je prava minimalistička bajka

Zavirite u stan od 30 kvadrata koji je
prava minimalistička bajka

Stan čiju vam priču danas donosimo privukao nas je na prvi pogled i vjerojatno bismo pomislili da se radi o još jednom savršenom, prostranom i svijetlom Instagram interijeru, da nismo naposljetku naišli na podatak kako je riječ o garsonijeri koja broji svega 30 kvadrata.

Ovaj stančić od 30 kvadratna metra, prava je mala bajka i svaka nova fotografija koju vlasnica Rike objavi na Instagramu posluži nam kao inspiracija za neki novi maleni makeover u vlastitom interijeru.

Kako je uređen ovaj ljupki stan od 30 kvadrata?

Ovaj maleni stančić smjestio se u nizozemskom gradiću Graftdijku, na sjeveru zemlje. Riječ je o starogradnji, u sklopu koje je i ova novije renovirana garsonijera. Starinski duh gotovo je u potpunosti nestao iz interijera, a isti je preuređen u minimalističkom skandi stilu, s naglaskom na detalje koji čine razliku.

Crna i bijela, taktički se izmjenjuju, prepuštajući tu i tamo pozornost dekoru u neutralnim i zemljanim bojama.

Rike svako malo rado malene transformacije prostora, upravo u vidu detalja, mijenjajući imidž cijelog prostora iz sezone u sezonu. I dalje je to ipak isti stil, a dekoracije mu daju na svježini i novosti. U nastavku vam donosimo još fotografija ovog prostora, u kojem centralnu točku ima dnevni boravak s blagovaonom, a tu su još i spavaća soba od 7 kvadrata, kuhinjica i kupaonica.

Preporuka

Zatvori